Bronies.cz

Úplná verze: S4 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Myslím,že z toho stromu pramení veškerá síla elementů harmonie,bez něj by byli bezcenné.Ale taky je možné že to znázornuje pouze nositele elementů,kde je vidět že našich 6.poníků dosáhlo nejvyššího spojení s nimi.
Osobně se přikláním ke své myšlence č.1 Ajsmug
Možná nějaký "entropický komín".
Aby se na jednom místě entropie snížila (zvětšila harmonie), musí na druhém vzrůst x-krát, kde x>1. A toto je to druhé místo.
Tím by se i vznik lesa vysvětloval...
A co se týká předpokládaného omezení lesa? Asi ho prostě vystřelí někam do vesmíru (a pak přistane u nás Rainbowlaugh)


A taky vypadá velice ostře. Bacha, abyste se nenabodli Pinkiecrazy
The tree - Fluttershy si splní sen. Flutterryay
Jsem líný psát něco nového, tak jsem hledal svoje příspěvky tady, které se vztahují k tomu stromu, tak jich tady pár máte

http://bronies.cz/Vlakno-S4-Vseobecna-di...#pid282794
http://bronies.cz/Vlakno-S4-Vseobecna-di...#pid276502
[spoiler: Vůbec myslím, že vznik toho lesa má něco společného se zaelementováním Luny na Měsíc. Že se v tom místě prostě porušila harmonie, jakýsi overload Elementů, takže tam vznikla jakási "bublina", kde je jiný řád věcí než jinde v Equestrii (třeba zmínka o tom, že Everfree Forest je "unnatural"). Něco jako Zóna ve Stalkerovi. Tím pádem by Zecora byla stalker Rainbowlaugh
Pokud les v S4 zmizí, znamená to, že tato "bublina" také zmizela.
]

Tady ještě něco jiného, diskuze o elementech apod. Celá ta diskuze je docela zajímavá Pinkiesmile
http://bronies.cz/Vlakno-S4-Vseobecna-di...#pid276526

BTW co to má Tia s náhrdelníkem?
[Obrázek: 474393__safe_twilight+sparkle_princess+c...axdash.png]
No vidíš Funiku... A teď si vem, že první díl bude určitě součástí dvoudílu, takže ten další týden bude nejdelší týden tvýho života.
Pokud to pojede podle posledního mustru, tak se dvojdíly vysílají oba v jeden den. Takže ne.
sakra... to mi úplně zkazilo radost Rainbowlaugh
Quint-t-W: Jo, něco takového mě taky napadlo. Protipól vlivu Crystal Empire, přecejen designem a okolnostma by to spolu souviset mohlo.

Pozor:[Obrázek: 1382095852005.png]


Docela dlouhý, so buck you
Vstup inteligentních bytostí do Equestrie-> zesílení noosféry a aktivace takových psychických majáků a zesilovačů. Pak tam vlítly přízraky Windigo, začala převládat negativní energie a "strom" se ji pokusil anulovat; napomohl k vytvoření "fire of friendship." Pak se na scéně objevila Tia s Lunou a "strom" v přítomnosti tak vydatného zdroje energie povyrostl a začal vyrovnávat i převládající pozitivní vliv. Možná ta snaha vyrovnávat energie byla i příčinou nebo aspoň jedním z faktorů vzniku Discorda. Jenomže Discord se snadno nakrmil na psychické energii tehdy již početné populace poníků a jeho moc přerostla víc než by bylo zdrávo, tak se strom zase pokusil o negaci Discorda a jako obranu vytvořil Elementy. Discord byl poražen. Tehdy mohla dejme tomu být energie jakž takž v rovnováze, protože strom držel na uzdě vliv Crystal Empire a Lunu asi začal prudit její často nevděčný úděl. Jenže pak přišel převrat v Crystal Empire a na scéně byl nový negativní vliv-> Sombra. Tehdy asi došlo k reaktivaci Elementů, které Tia s Lunou použily na Sombru, který s sebou ale stačil vzít i celé CE, čímž zmizel jeden z hlavních psychických zesilovačů a rovnováha byla na hadry. Kvůli tomu už ruplo v bedně i už tak dost nahlodané Luně, která dostala jednosměrnou letenku k Moonbase Alpha, kde tisíc let poslouchala John MaddenJohn MaddenJohn MaddenJohn Madden. Strom pak deaktivoval elementy a slabý, lokální pozitivní vliv Celestie negoval vytvořením slabého lokálního negativního vlivu, "nulové zóny" Everfree.

Tak to bylo skoro milénium, ale strom tak nějak tušil, že nic z toho, čím se konzervovaly předešlé situace není permanentní a proto v předtuše blížící se katastrofy vytvořil avatary Elementů a jeden navíc. Tento nový element má sloužit jako kontrolní prvek a pojistka. Pravděpodobně v budoucnu také jako další instrument snahy o vyrovnání sil, protože magie obsahuje jak světlo, tak temnotu a její avatar musí najít rovnováhu obojího (ukázka těch protipólů možná v těch bíle zářících očích x očích typu Sombra)

Pinkiegasp WOW Pinkiegasp
Já v konstrukci svých teorií vycházím z informací, které jsou známy a něčeho, co by bylo realistické. Snažím se nezabíhat do něčeho moc fantasijního, jako Discordian právě předvedl Rainbowlaugh
Halvně zůstat střízlivý Rainbowlaugh