Bronies.cz

Úplná verze: S4 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
To neznamená, že samotný seriál vydrží tak dlouho, možná jde jen o tuto generaci hraček. Přirozeně nechci, aby FiM skončilo, ale zároveň nechci, aby se z toho stali Simpsonovi.
A já nechci, aby se z toho stali pony power rangers... Ale jn Fun1k řekl bych, že si to předpověděl celkem přesně. Jen se mi nezdá, že by RB kingdoms bylo uprostřed equestrie a ještě k tomu hned vedle hlavního města... no ale co mi výme to se ukáže.Facehoof
Ano, třeba mé spekulace ohledně začátku S4 jsem měl docela promyšlené (jsem je sem někdy i psal), no poté se ukázalo, že většina toho byla úplně jiná, a bylo to svěží a překvapující.
MLP a dalších pět let? Na jednu stranu rozhodně skvělá zpráva, dalších pět sérií a hromada zábavy, ale zároveň si nemůžu pomoct a obávám se, aby kvůli přílišnému protahování ten seriál nevyčpěl a neztratil na své kvalitě.

Peníze Hasbro vydělá i na špatnym seriálu, ale špatnej seriál si neudrží širší veřejnost než původní věkovou skupinu...
Další klip z Filli Vanilli!
http://family-room.ew.com/2014/02/14/fri...shy-sings/
[spoiler: To je rozkošné! And that is why Fluttershy is the best pony Flutterryay]
Oficiálně oznamuju, že ruším veškeré své bodové hodnocení jednotlivých epizod a nové vypíšu až po odvisílání a opětovném zhlédnutí celé čtvrté série.
Neví někdo...jestli v S4 vyjde z pozadí Doctror Whooves? O.o Docela dost by mě to zajimalo :p

rainbow kingdooms...to není typ kde by měla vládnout Twi.Měly by jmenovat princeznu RD :3 Rainbowlaugh Rainbowdetermined2
Ne ale ted vážně,jestli zmizí pozadové postavy tak to bude strašný! Twilightoops Jsem zvědavá jak se to vyvine.
Doufám, že se tam ani neobjeví.
Jestli né v S4 tak nejspíš v pozdějších sérií.. tedy pokud budou tvůrci dělat MLP ještě trochu pro Bronies.
(16.02.2014, 21:23)Dragonalicorn Napsal(a): [ -> ]Oficiálně oznamuju...

Děláš jako by to tu snad někoho zajímalo Rainbowlaugh (nemyslím to ve zlém)

Mě se S4 zatím dost líbí. ale mám neustálý vnitřní pocit, že se ten styl, animace, písničky a příběh, že se to už dost odlišuje od první tří sérií.
První tři byly ještě tak pro děti, ale u S4 už jde vidět, že tvůrci ví že bronies existují a reagují na to. To se mi líbí.
Co se týče písniček, musím se přiznat, je to slabota. Kromě "We are apples to the core" se mi zatím nelíbila ani jedna. Jako by změnili skladatele. U předchozích sérií co písnička, to perlička, například "Winter wrap up" ,"This day aria" nebo "True friend" z S03E13. To jsou songy, které se mi svou melodií prostě vtisknou do paměti. U S4 tohle neplatí. Možná jenom teď ta z S04E14 je docela fajn.

Potom, takové ty extra držky, sexy výrazy Applejack, Rainbow Dash a podobně, některé se mi líbí a některé zase ne, ale jsou zajímavé Rainbowlaugh

Jsem rád, že autoři slíbili dalších x-sérií, ale nějak se bojím náplně těch dílů, uvidíme Rainbowlaugh