Bronies.cz

Úplná verze: S4 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
(21.04.2013, 19:53)Foxtrot Napsal(a): [ -> ]Teoreticky ...
Takže Celestie představuje sama o sobě těch 6 elementů a Mane6 jsou vlastně jen rozporcované na jednotlivé elementy...

Celestie již představuje něco jiného - ztělesnění slunce a dne, s elementy dokázala pracovat pomocí "artefaktů" a po objevení/"probuzení" mane 6 k nim ztratila přístup. Konec konců - jak pak by na tom byla s elementy Luna? Pinkiesmile (Artefakty splynuly s příslušnými představitelkami - kdy, to není známo, Tia je nekontrolovala a jejich zmizení ji zaskočilo).

Ony se spřátelily až po vyvolení duhou (elementy si je našly) a následně mělo dojít k jejich propojení při boji s NM. Mimochodem, v době dotyku duhou Pinkie nebyla rozhodně nejveselejším poníkem (navíc bez kamarádů) ..., ale měla na to.Pinkiesmile

Pod kolektivním alicornem jsem myslel kolektivní sdílení alicorní moci. V S4 by mělo dojít k bližšímu vysvětlení pozadí světa poníků, tedy představení mocných jejich světa a vztahu mane 6 k nim (podle všech dostupným informací k nim zřejmě patří).
Takže mám co dělat Rainbowlaugh
Guys, we're overanalyzing again Rainbowlaugh

(ale zaujímavo sa to číta)
Já jsem asi úplně mimo Pinkiesmile
Chápu jen, že hodně různých poníků představuje hodně různých věcí.
harodd to má dobře promyšlené...
Mane 6 nejsou extrémy (generosity? generosity my plot! Rainbowlaugh), ale byly to právě ony, které byly vyvoleny osudem či čím. Proto jsou v pomyslném pořadníku držitelů Elementů na prvních místech.

Fyzická podoba samotných artefaktů může být různá, viz S1E2, kde to byly kamenné koule s pěknou básničkou... tedy, něčím křehkým uvnitř; btw opravdu by mě zajímala retrospektivní epizoda na téma Elementů.
S pořadníkem souhlasím Pinkiesmile

A Rarity je taková sporná... Ona má vždy takové návaly štědrosti (jako když jim hromadně šila šaty na Gala) a pak dlouhou dobu zase nic Rainbowlaugh
Nebyly ty koule jen uměleckým dílem s připojeným poselstvím?
Nemyslím si. Buď to byly Elementy v té podobě, v jaké byly zanechány (a předtím používány), nebo to byla jejich "defaultní" podoba, jestli víte, co tím myslím.

BTW Raritin element měla být původně inspirace.
(21.04.2013, 23:00)Foxtrot Napsal(a): [ -> ]S pořadníkem souhlasím Pinkiesmile

A Rarity je taková sporná... Ona má vždy takové návaly štědrosti (jako když jim hromadně šila šaty na Gala) a pak dlouhou dobu zase nic Rainbowlaugh

Četl jsem, že Rarity měla být původně elementem tvořivosti, ale měli to změnit, protože by to prý děti špatně chápaly.

Jinak - tvořivá je pořád Rainbowlaugh

A k štědrosti - musela např. taková bohyně lásky pořád milovat?
Foxtrot, nielen Rarity, každá z Mane 6 má svoju odvrátenú stránku. Niekto to dokonca pekne zhrnul do jedného obrázku, akurát nikde neviem nájsť link.