Bronies.cz

Úplná verze: S4 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Každá série je trochu jiná, ale změna není v kvalitě. Každá má něco do sebe.
(19.02.2013, 17:43)PonyCode Napsal(a): [ -> ]Doufal jsem, že MLP:FIM je vyjímka, ale zdá se, že i tady to bude stylem každá další řada = úpadek kvality a původní myšlenky. Škoda.

Myšlenka odešla s Faust. O kvalitě se dá polemizovat - především čeho se to týká. Třeba taková animace a dabing je podle mě na lepší úrovni, ale co se týče vtipu, gegů, a groteskních scének, prostě zábavy v celku, tak bych řekl že S1=S2>S3.

A co se týče vývoje postav, řítí se MLP do tartaru. Už S2 byla dost na hraně, třeba taková Fluttershy na to doplácí. Vemte díly Hurricane Fluttershy a Putting your hoof down. Hned za sebou, měli Fluttershy naučit asertivitě, ale na to se zřjemě v S3 moc nehralo.

Další příklad- Pinkie. To, co předvádí v S3 je padlé na hlavu. Kde je ta pohodová klisnička z S1? Teď tady máme klauna-nea, který sem tam skočí do záběru a vykřikne nějaký nesmysl. Kdyby to bylo alespoň vtipné, ale není. Ty gagy stojí za starou belu.Pinkiesad2

Sójový lecitin

Pinkie jsem nikdy moc nemusel, ale co se kvality týče, tak vidím tak, že nejsou série kvalitnější a méně kvalitní, ale jsou jiné. Někomu se líbit můžou a někomu ne. Mě se třeba v třetí sérii dost epizod líbilo pomalu víc než půlka druhé série, ale hlavní chyba byla, že to byla krátká série. Proto tu mámě jen jeden dvojdíl. Doufám, že v čtvrté sérii bude víc dvojdílů a scénáristi tak budou mít víc prostoru k tomu se vyřádit.
Dovolím si nesouhlasit v tomhle s RadlanJayem. Nepříjde mi že S3 je v čemkoliv horší, naopak od Too Many Pinkie Pies po Wonderbolt Academy mi to po Wonderbolt Academy mi příjde jako řada naprosto Epic epizod. A Pinkie Pie je jak kdy, ale furt je můj nejoblíbenější poník. A na to, jak málo prostoru měly obecně děvčátka ve finále mě tam několikrát rozesmála... hlavně S3 byladost krátká. Počkáme a uvidíme, S4 bude mít zas 26 dílů a myslim, že to zas zapadne azpátky, S3 byl takovej extrém - napůl naprosto úžasná a napůl nic moc, ve výsleku sztejně kvalitní jako další dvě série.
AHOJ! sem tu novej..
Citace:Počkáme a uvidíme, S4 bude mít zas 26 dílů

Neprolezl sem vsechny blogy, prispevky a fora, ale opravdu je 100% potvrzena 4 serie ? Pac me ten 13 dil prisel jako konec tohodle serialu.Fluttercry
Na 100% ne, ale je to velmi pravděpodobné. Jeden z tvůrců se již zmínil o novém 2-díle který bude navazovat na ten poslední.
(05.02.2013, 23:19)DrakeDamage Napsal(a): [ -> ]Flutterryay 26 epizod!
[Obrázek: 1.JPG]

Tady pro zopakování něco ze začátku fóra.
(19.02.2013, 23:03)Dragonalicorn Napsal(a): [ -> ]Neprolezl sem vsechny blogy, prispevky a fora, ale opravdu je 100% potvrzena 4 serie ? Pac me ten 13 dil prisel jako konec tohodle serialu.Fluttercry

Nevím jestli 100%, ale jinak viz třeba 26 Episodes in Season 4 Confirmed Ajsmug

Dopsal jsem to i do prvního příspěvku... Pinkiesmile
Co to je za divnou figurku? Novým přítelem mane6 je přece Discord!
Snesu hodně, ale tahleta figurka se mi opravdu nepáčí...