Bronies.cz

Úplná verze: Ostrava okolí
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Yay, nějak se nám tady začínají Ostraváci hromadit Rainbowlaugh
No, taky se přiznám, že jsem ostravák.
Bydlím blízko Ostravy. Vlakem bych tam byl tak za hodinku. Ale měl bych trochu problém se v Ostravě vyznat, protože tam moc nejezdím, protože jsem za tím k tomu neměl důvod.
Ja jsem taky z Ostravy konkretně Zábřeh ...
Tak se k tomu hromadění přidám. Rodná Ostravačka, taky se dám zařadit pod Zábřeh.
Super. Ostraváku je čím dál víc xD
Lidi pojďte udělat nějaký sraz v Ostravě. Vím ještě o dalších dvou lidech, kteří by snad mohli přijít. Jinak já bych byla na 100 % další.
Tak vidím, že je tu ticho po pěšině... tak co třeba někdy o prázdninách, domluvíme místo, sejdem se, podřystáme, přinesem si poníky, tak si můžeme s nima pohrátPinkiehappy apod.
Super, čím víc nás bude, tím líp. Teďka bych samozřejmě nic nepořádal, protože je zkouškový a tak. Ale, vzhledem k tomu, že to bude v ostravě, tak se se mnou dá počítat na 97%. Snad se nás sejde co nejvíc Pinkiesmile.
Zná někdo pěkné místečko kde by se dalo v klidu poseďet, popít a pokecat? Podotýkám, že stodolní sice přichází v úvahu, ale nejlíp až na posledním místě.
(05.06.2012, 18:09)Ondrahub Napsal(a): [ -> ]Super, čím víc nás bude, tím líp. Teďka bych samozřejmě nic nepořádal, protože je zkouškový a tak. Ale, vzhledem k tomu, že to bude v ostravě, tak se se mnou dá počítat na 97%. Snad se nás sejde co nejvíc Pinkiesmile.
Zná někdo pěkné místečko kde by se dalo v klidu poseďet, popít a pokecat? Podotýkám, že stodolní sice přichází v úvahu, ale nejlíp až na posledním místě.

Tak musím přiznat, že ze Stodolní bych ani já nebyla moc nadšená. No budu zatím v centru vyhlížet nějakou dobrou nemovitost, kde by se dal udělat srazPinkiesmile