Bronies.cz

Úplná verze: Ostrava okolí
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
S datem souhlasím. Ten den dle všeho mám čas ^^ a Azu... Opravdu by to chtělo po takové době nějaký refresh. Ono... Srazy se mi zdá upadají snad všeobecně napříč komunitami v Ostravě.
No nic, tak 14. (jak sem původně navrhoval) se nakonec účastním olomouckého srazu (pokud teda bude, nevypadá to zatím na valnou účast). Můžeme buď předchozí den v pátek (ale to se domnívám, že většina lidí bude mít ještě robotu), anebo případně to přesunout na další sobotu, co vy na to?
Kdyby se někdo chtěl vidět, dejte echo a já vám řeknu, kdy mám šichty. Na srazování je naše hospůdka jako dělaná Rainbowlaugh
Tak jo, po opravdu hodně dlouhé době a po dlouhém přemlouvání sebe samého, jsem se rozhodl, že se pokusím znova v Ostravě zavést srazy. Prostě mi to nedá a pevně věřím v to, že by se ta smůla mohla zvrátit a v Ostravě by jsme se začali opět scházet. I kdyby jenom ve třech/ pěti lidech. Takže první sraz, po té nesmírně dlouhé pauze, se bude konat:

Sobota 15.4.2017 od 14:00 v restauraci U Pecivalů

Účastníci:
Nebýt toho, že jsem už přislíbil účast jinde, určitě bych dorazil. Twilightoops Tak si to užijte.
To je škoda, tak snad příště. Jak jsem psal, pevně věřím v to, že se nám zde srazy podaří obnovit a nezůstaneme jen u tohoto jednoho.
Stejně budu muset zas do Ostravy, tak proč ne rovnou na sraz. Rainbowlaugh
Možná dorazím. Pinkiesmile
Dorazím Pinkiesmile Zrovna před chvílí jsem tu chtěl napsat, jestli by někdo přišel na sraz Rainbowlaugh
Aktualizoval jsem příspěvek o seznam účastníku. Zatím jsme tedy čtyři. Na Ostravu standardní počet, ale i tak bych byl určitě rád, kdyby jsme se sešli ve větším počtu.