Bronies.cz

Úplná verze: Ostrava okolí
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ten Hlučín shodou okolností je relativně dost čistý.
Rozhodně je čistější než průměrný veřejný bazén. Radši si nechat lechtat nohy chaluhami, než se čvachtat v harantích ch.ankách Rainbowlaugh
Měl bych dotaz na Ostravské Bronies. Kdo vše se letos chystá navštívit letošní Czequestrií. Zajímá mě to z toho důvodů, že bychom mohly začít domlouvat společný postup.
Já tam jedu, mám už lístek a protože jdu na LARP, chtěl bych tam být už ve čtvrtek. Protože tahat se s věcma na LARPu je docela otrava a po příjezdu bych jinak nestihl nejdřív zaběhnot na hotel.
Já tady již oxiduju Rainbowlaugh
Zašel by někdo zítra večer někam? Na pivo, na čaj nebo jen tak se projít?
(29.06.2015, 14:14)sc@lix Napsal(a): [ -> ]Měl bych dotaz na Ostravské Bronies. Kdo vše se letos chystá navštívit letošní Czequestrií. Zajímá mě to z toho důvodů, že bychom mohly začít domlouvat společný postup.

Jedu na Czequestrii a byl bych rád za společnou cestu. Menší šance, že něco dodrbu a skončím někde na Kanárských ostrovech Rainbowlaugh

Rwakk: Mně se bohužel vyplatí jenom větší srazy, v tomhle případě by cesta byla dvakrát delší než samotný sraz.
Ještě jsem se pořád nerozhodl, jestli na tu Czequestrii pojedu. Ale pokud bych nakonec jel, klidně se dopravím společně.
[Obrázek: Logo_Festival_v_ulicich.jpg]

http://festivalvulicich.cz/

Festival v ulicích je největší doprovodnou akcí Colours of Ostrava. Už od roku 2011 oživuje centrum moravskoslezské metropole skvělou hudbou, divadlem, tancem a workshopy. To vše nabízí Ostravanům i návštěvníkům města zdarma.
Tuto neděli si někam vyjdu, přidá se někdo? Je to moje poslední klidná neděle v Ostravě, tak by se společnost hodila.