Bronies.cz

Úplná verze: Ostrava okolí
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Divočáku, moje (a pravděpodobně i Azulianina) poznámka byla směřována na Minetexe.
Jo, poznámka byla směřována na minetexe.

Mě nevadí, když do srazového vlákna přispějí "cizinci", ale musí to být něčím přínosné a mít to hlavu a patu (viz třeba debata o srazových aktivitách v Ově, kam přispívali i přespolní). Ne sem s prominutím vyblít rádoby vtipný kec, který ničemu nepomůže a ostatní akorát naštve (zvláště tady, kde srazy ještě prochází porodními bolestmi). Ono se to hezky kecá, když v Praze jsou tři flanky srazových skupin, v Brně je to podobné, atd.
Jenže mi tu máme jaksi problém dát dohromady scuk o pěti lidech...

Divočák: podle doodlu to zatím vypadá spíše na romantický večer ve dvou (ty a sc@lix), než na sraz s promítáním Rainbowlaugh
Tak jestli se nepřihlasí více lidí, a tomu už ani moc nevěřím, když se do teď nepříhlasili, tak to ve dvou lidech nemá cenu. Jen mě to trochu mrzí, že tu není o to takový zájem jak v jiných městech. Celkově mi tu příjde, že po dvou /třech větších srazech, zde jaksi o ně přestal být zájem. Snad se ten zájem obnoví po začátku S5, když už jsme k tomu měli tak dobře nakročeno.

Zde přikládám odkaz na doodle, kdyby se objevil někdo, kdo by o to promítání přeci jen stal:
https://doodle.com/i2vanshhutkw7fux
sc@lixi klidně přijedu až k tobě protože jízdné mám free ^^

Azu, Aidrien: Zrovna ty vaše příspěvky jsem pochopil jakože měly být na mě Rainbowlaugh že píšu jak píšu no.
Divočák: Ach, promiň. Příště si na to dám pozor a uvedu, komu je to míněno Pinkiesmile ať nedojde k nedorozuměním Pinkiesmile
(27.03.2015, 12:41)sc@lix Napsal(a): [ -> ]Tak jestli se nepřihlasí více lidí, a tomu už ani moc nevěřím, když se do teď nepříhlasili, tak to ve dvou lidech nemá cenu. Jen mě to trochu mrzí, že tu není o to takový zájem jak v jiných městech.

Promiň, Scalixi, ale u mě pramení nezájem z toho, že mi seriál po čtvrté sérii už moc neříká. Být větší fanoušek, uvažuji o tom. A celkově i o srazech. Momentálně bych nebyla dobrý společník, pro nikoho.
Není to o tom, že nemám zájem o srazy...ale jde spíše o to, že nemůžu srazy plánovat dlouze dopředu, aniž bych si plánoval volno. A to při mých směnách moc dobře nejde. I teď vím akorá do příštího úterý kdy pracuji a kdy ne.
no jo no, to jsme s aidrien asi za jedno, mě už ta s4 tež moc nebrala. nicmeně dneska večer je ten irský fest, včera jsem se byl podívat v baxters a paráda. Tae Lane byli fajn https://www.youtube.com/watch?v=UYRDzhYOW4s, pak ti Strange Brew, to byli dva kluci co hráli na kytary, to se mi líbilo asi nejvíc. No a na Cheer! http://bandzone.cz/cheers na který jsem se dost těši, tak na ty už jsme nečekali, byli jsme všichni dost unavení po pátku. Takže fakt doporučuju, dneska se tam jdu tež podívat, takže se můžem pár lidí srazit tam, azu říkala, že tam na 100% jde
Mám dneska volno a Aidry ranní, tak se tam možná také podíváme.
V kolik tam cca chcete být? Nejspíše se teda jen přijdu kouknout. Nic neslibuji Pinkiehappy