Bronies.cz

Úplná verze: Ostrava okolí
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
V pohodě. Můžu tam být i dříve. Tím pádem bych tam měl být kolem půl třetí/třetí.
Asi se taky dostavím, ta čajovna zní celkem pěkně Pinkiesmile

A dorazím asi mezi 15:00-16:00, ale nevím jistě. Nejdřív totiž budu na oslavě úspěšného dokončení bratrancovy maturity Rainbowlaugh
Když budeš moct tak určitě doraž. Jinak jsem si teď kom vzpomněl, že jsem od rána v Ostravě. Takže těm, kterým by nedělalo problém sejít se i dříve, řekněme kolem té druhé, tak v pohodě můžeme. Zbytek by pak postupně docházel.
U Sýkorova mostu otevírají ve dvě (podle stránek na Facebooku), tak to s tím brzkým setkáváním moc nepřežeňte.
Tak to díky za info. Přiznávám nedíval jsem od kolika tam mají otevřeno. Moje chyba. Tak to necháme na tu půl třetí/třetí. Pro ty, co samozřejmě můžou dorazit dříve.
Blehuablaglemeeh... Tak jsem se zase točil po Ostravě jako naprostý vůl Rainbowlaugh (A tentokrát při cestě tam i zpátky! Facehoof )
Tak aspoň, že jsi v pořádku dorazil domů. Jinak moc díky, že jsi na ten sraz přišel.
jj, dik vsem co prisli za super den.
jak najit zaparkovane auto:
https://youtu.be/h2oZ84qAE6g?t=45m10s
Chtěl bych pomalu začít domlouvat další sraz. A to z toho důvodů, že jsme se na minulém srazu shodli, že bychom místo toho, aby jsme jen tak seděli v nějaké restauraci nebo čajovně, zašli na bowling. Už tu takový návrh byl, ale potom to jaksi utichlo. Sraz bych chtěl uskutečnit v sobotu 13. června, tak jak je zvykem od 16:00. Je to dobré domluvit tak brzo dopředu z toho důvodů, aby se mohla zarezervovat dráha. Na srazu padl návrh, že bychom mohly zajít zde (http://www.bikocom.eu/rubin/index_pruvodce.html). Na datu a místě se samozřejmě můžeme dále domluvit, ale nechci, aby to dopadlo tak jak už několikrát, že se tu budeme dohadovat, kdy a kde a pak se nakonec nedomluvíme na ničem.

http://doodle.com/az3k6sc958r2zkwa
No, zrovna polovina června bude pro některé období opravování známek na poslední chvíli (včetně mě), ale vzhledem k tomu, že je to o víkendu a non-stop se asi učit nebudu, tak bych neměl mít problém se normálně dostavit. Do konce týdne se ještě pořádně ujistím Pinkiesmile

Doufám, že se zúčastní i ostatní. Po dlouhé době bych si to rád zase zahrál...