Bronies.cz

Úplná verze: Ostrava okolí
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Furt vypadáš líp než já Rainbowlaugh
O tom bych silně pochyboval. Rainbowwild
Příští týden budu mít (díky pracovnímu víkendu) nějaké drobné navíc a nějaký ten čas.

Nevykutíme něco? (i když je to před CZQ)
Nevím, jak budu mít volno. Pokud by mi nějak rozumně hodily směny, tak by to bylo OK ale ty se dozvím nejdříve v pátek, spíše až v sobotu nebo neděli.
Určitě tam mít volno asi nebudu, protože to je mezi dvěma volnými víkendy co mám. Navíc mě to poslední setkání tak bavilo, že bych se tam chtěl podívat po jakékoli směně a před jakoukoli. Takže klidně i z odpolední na ranní, ale to bych tam byl tak hodinku, víc ne.
Já mám volno, mě je to šumák kdy. Rainbowlaugh
Jsem víceméně k dizpozici a osobně bych byl pro tu čajovnu.
V pondělí mám ranní, takže večer mám čas, další den mám navíc až od dvou. Úterý padá, tam mám zase to typické "Přijdu domů, lehnu, jdu do práce" A ve středu mám zase ranní, takže večer jsem k dispozici.
Aidrien nebude schopná také jít v úterý, kdy má noční. Ve středu večer by ale byla schopná také dorazit. Zbytek dní má volný.
Takže středa by teda mohla vyhovovat všem?
Středa mi vyhovuje.
Navrhuji čajovnu u Sýkorovova mostu. Po zkušenostech z brněnské čajovny mi stačí ke štěstí jen málo - zvonečky k přivolání obsluhy. Ty zde mají a obsluha je rovněž velice příjemná. Zároveň zde servírují (hlavně pro mimoslezské) speciální čaj, který rozhodně stojí zato.
Jasmína u Stodolní se mi osobně moc nelíbí. Sice tam je prostor, ale prostředí moc příjemné ne. Byla by možná i Šambala, ale tam nevím, jak dobrá tam je obsluha.