Bronies.cz

Úplná verze: Ostrava okolí
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
No, délka filmu bude docela záhul, ale jsem pro se aspoň na chvíli někde posadit. Pinkiesmile Můžeme pak hned prodsikutovat film. Rainbowlaugh
S tím někde posedět souhlasím, další den mám až zavíračku tak mám poměrně čas. Přesto bych to nechal na aktuální náladě a okolnostech.
Sice jsem psal, že bych se k vám možna přidal a už jsem chtěl napsat, že bych teda přišel, ale jak jsem se před chvílkou díval jak dlouho by ten film mohl trvat tak si nejsem jistý jestli bych stihnul poslední autobus, který mi jede v jedenáct. A dávat dvě a více stovky za taxík se mi také moc nechce. No škoda snad to výjde jindy. Tak vám přejí, ať si tam dobře užijete.
jasne, no já mám v pátek volno, takže tam můžu někde počkat, a když se nikam nepude, tak nic.
scalix: když to začíná 19:30, trvá to 144 minut, tak to máš 2,5 hodiny, takže by to mělo končit před 22 ne? to bys měl stíhat. a vlak ti jede kdyžtak ještě ve dvě ráno Rainbowlaugh
Pocitej do toho jeste nejake reklamy, takze pocitam, ze samotny film zacne cca v osm plus do toho pridej nejakou prestavku...apod. A hned si na pul jedenacte a nez se z futura dostanu na uan pripadne hlavak tak to taky neco trva.

Odesláno z mého LG-P690 pomocí Tapatalk 2
Rád bych se už domluvil na srazu s lidmi, kteří se zapsali do tabulky. Vypadá to, že nejlepší možný termín bude v pondělí 15.12. někdy k večeru, vyhovuje to všem? Na místě se ještě dohodneme.
Drahoušci, máme s Rwakkem rezervaci na 2D Hobita s titulky na 11. 12. ve Futuru od 19:30, řada N, sedadla 7 a 8. Kdo chce jít s námi, měl by si pohnout, protože míst už tam moc nezbývá.
OK, vzal jsem si sedadlo K4. Škoda, že jsme to nerezervovali dříve pro lepší místa, ale co... Pinkiesmile
Všichni, co se tedy dostaví na dnešního hobita, tak kde a kdy uděláme sraz? Mělo by to být někdy dříve, aby jsme včas vyzvedli lístky. Navrhoval bych sraz v šest hodin poblíž bankomatu, co je poblíž McDonaldu.
(09.12.2014, 18:21)Constelavent Napsal(a): [ -> ]Rád bych se už domluvil na srazu s lidmi, kteří se zapsali do tabulky. Vypadá to, že nejlepší možný termín bude v pondělí 15.12. někdy k večeru, vyhovuje to všem? Na místě se ještě dohodneme.

takže kdybyste něco vymysleli přes víkend ohledně pondělka 15., tak pokud možno až večer, bo v práci končím ve 20h. pátek sobota neděle se nedostanu na net, takže kdyby vám to nějak nevyhovovalo, jít až tak pozdě, tak na mě kašlete.