Bronies.cz

Úplná verze: Ostrava okolí
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Info, Hanča nemůže (hannvocht) nemá se nakonec jak dostat :/
Edit: už jsem ji to napsal
Všechno mám zapsané, hotové a připravené, těším se na vás Twilightsmile

PS: Go home IDOS, you're drunk:
[Obrázek: wbkVDge.png]
Keranisi to už nás opustíš takhle brzy? Twilightoops
Tímhle spojem fakt nepojedu Rainbowlaugh Ale ano, budu muset odejít brzy, jestli nechci ponocovat v Ově.
Zábava v plném proudu a hojném počtu!
Dneska jsem na srazu nadhodil jednu takovou myšlenku, ne všichni u toho byli a pak už jsem na ni zapomněl, že když už jsme se začli scházet ve větším počtu a pravidelněji, tak co tomu dát skutečnou pravidelnost a udělat rozpis srazu na měsíce dopředu. Jednoduše řečeno, by se určil den a v jaké části měsíce by se sraz konal a lépe by se tomu pak každý přizpůsoboval. Je mi jasné, že i tak by to nemůselo některým vyhovovat, stačí kdyby se vždycky sešlo tak 5-6 lidí a jednou za čas více. Prostě jak to bude každemu vyhovovat. A tak bych od vás potřeboval znát odpověď na dvě takové otázky:

1) V jaký den a v jaké části měsíce by vám to vyhovovalo ( jestli na začátku, uprostřed, nebo na konci měsíce) ?
2)A jak často by jste chtěli, aby se sraz konal ( 1, 2x, či vícekrát do měsíce)?

Za mě určitě by stačilo, kdyby se sraz konal 1, max. 2x do měsíce a vždy v sobotu a buď uprostřed nebo spíše na konci měsíce.
no mi přijde že ty srazy už fungují tak nějak svévolně, soboty vypadá vyhovujou všem a srážíme se přibližně jednou do měsíce. včera jsme se bavili že by bylo dobri zajít aj jinam jak do hospody, tak můžete hlasovat co byste rádi. http://bronies.cz/Vlakno-Ostrava-okoli-anketa
Díky za super sraz, potěšila mě vysoká (na naše poměry) účast.
Doufám, že jsem nově příchozí neodradila svou poměrně svéráznou mluvou (mluvím, jak mi zobák narostl a to, co si myslím říkám bez obalu, jak jste si určitě všimli Rainbowlaugh )

Co se hospody/čajovny/whatever týče, zvolila bych nějaké pravidelnější místo, ať nevyvstávají problémy s rezervací, otvírací dobou nebo individuálním vkusem.
Zatial bych to nechal na tu první sobotu v měsíci, because why not? Podniků bych ještě pár zkusil, alespoň U skákavého poníka a Kavárna Daniel by stály za to.
Chtěl bych se tedy dobrat k výsledky, protože moc lidi se zatím nevyjadřilo. A tak to zkrátim na vyběr několika variant. Vyhovuje vám systém domlouvání srazu, který funguje teď, že se vždycky datum srazu vybere, a nebo by jste byli radši, aby se nastavilo pevné datum konání. Byly zde návrhy jako je první sobota v měsíci, nebo každý sudý týden, vždy v sobotu, tak aby si mohl každý vybrat na jaký sraz bude moct dorazit. Případně můžete navrhnout jinou variantu. Byl bych moc rád, aby se vyjádřilo, co možná nejvíc lidí.