Bronies.cz

Úplná verze: Ostrava okolí
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Co se týče toho pondělka, tak já bych to viděl tak, že bysme se domluvily na nějakém pevném času a kdo by mohl tak by přišel už v ten domluvený čas a kdo ne tak by prostě přišel až jakmile by mohl.
No, v pondělí bych měl mít k večeru volno. Mám ranní a další den až někdy odpoledne. Takže pohoda...pokud do té doby přežiji ty pekelné směny, které mi napsali. Ode dneška do pondělka chodím domů jen přespat...se štěstím.
Co takhle dát zase čajovnu u Sýkorova mostu v 18:00? Vyhovuje to všem?
Za nás dorazím jen já. Aidrien má ten den odpolední a nejspíše se nedokáže dostavit.
Já osobně nemůžu zaručit, že budu v příčetném stavu. Budu mít za sebou maraton se svým šéfem xD čtyři "krásné" dny kdy ráno půjdu do práce a večer se vrátím.
Dnešek proběhl relativně v pohodě...vynadal mi jen dvakrát a to za to, že dávám i ubrousek ke kávě xD
Vzhledem k momentálnímu zdravotnímu stavu, kdy doktorka není nadšená z toho, že mám jít do školy, natož že mám v plánu příští víkend jet do Ovy, to vidím bídně. :\ Takže za mě tentokrát opět ne a snad někdy konečně ano.
Nemohli bychom se sejít už dříve, řekněme kolem čtvrté/paté. Já už mám něco na osmou domluvené a nevyplati se mi tam jezdit jen na dvě hodiny. Stejně než bych tam přijel tak bych pomalu mohl jet zpátky. Ale jestli ne tak v pohodě, pokusil bych se tam dorazit i tak. ale nezaručuju to.
no, já v práci končím v 15:45 a potom mám volný čas. Tak do půl hodiny bych se snad mohl dostat do čajovny na Sýkoráku. Což znamená, že už od cca 16:30 tam můžu sedět.
Též bych tam dorazil kolem te půl paté, třičtvrtě na pět. Tak jestli to Constelaventovi a ostatním nevadí, že by jsme ten sraz přesunuli na tu půl pátou.
Spíše bych nás považoval za jakýsi předvoj, pro které se buď nevyplatí cestovat domů a pak zase tam, či lidi, co mají později i jiné věci na práci.
Klidně to tak udělejte. Mě sklátila teď přes víkend nemoc, takže si nejsem jistý, jestli vůbec dorazím. Pokud ano, tak bych to viděl tak na 17:00. Zítra ještě dám vědět, jestli dojdu.