Bronies.cz

Úplná verze: Ostrava okolí
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
K dnešnímu srazu? No, existují věci, které teprve budou stát za to. Výzva přijata, doufám, že se máte na co těšit.
A začínám uvažovat, že se na ten star trek možná i začnu dívat.
A poslední dojem. Atmosféra v čajovně je příjemná, kvas je také dobrý a obsluha příjemná + mám rád palačinky Pinkiesmile
Pancakes rule! Now they only need Cupcakes and Muffins.
Kvas byl výborný!

Jinak se těším na challenge, páč výzva je opravdu vyzývavá Rainbowlaugh
Hey guys, plánujete teď někdy něco? Že bych se vám tam přismolil Pinkiesmile
Po výplatě (tzn. spíš až víc jak za 14 dní) není problém.
Zdarec, nevadilo by kdybych se někdy přišel kouknout na nějaký ostravský sraz? Zatím jsem měl tu čest poznat pražáky s krajkhourem, tak bych chtěl vidět jak to žije u nás na moravě.
p.s. nebojte, na profilovce nejsem já
No jistě. Pinkiesmile Pokud nepřijdeš v kostýmu tvé profilovky. Rainbowlaugh
Neplánujem nic velkého. Jen přátelské posezení v Čajovně, pokec o vším možným a i nějakou tu společenskou hru. Nevím jestli tento, ale příští týden by mohlo něco být.
MegaHipp0, pokud nás budeš posuzovat podle Prahy, bude to na sto procent jiné. Samozřejmě je každý zván, ale v příštích čtrnácti dnech si s Aidrien nemůžeme dovolit utrácet a tak by sraz musel být někde, kde není potřeba něco kupovat.
Protože je venku hnusně a asi i tak zůstane, parky a takové věci padají. Pokud má ale někdo jiný nápad, který by šel zrealizovat, sem s ním. Twilightsmile
tak můžem to nechat po tom patnáctém, jestli jste byli na tom conu tak to muselo stát tež mrtě peněz. jinak většinou o víkendech bývám v robotě, tak třeba středa 17 by byla dobrá. jinak se přizpůsobím, dá se aj mezi směnama.
Protože směny nevím dříve, jak týden do předu, a to je ještě ten dobrý scénář, tak nemůžeme moc plánovat. Jedině, kdybych si přímo už na příští měsíc na některé dny zamluvil volno.