Bronies.cz

Úplná verze: Ostrava okolí
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Bah, tak mi to v pátek taky stejně padá, takže snad to byjde třeba příští týden. Pinkiesmile Když tak dejte nějaké návrhy ti co máte hlavně omezené možnosti, aby bylo jasno, v jakém rozmezí se dá nějak rozumě manévrovat. Já nic přiští týden zatím nemám. Dík!
Pro mě pracovní týden odpoledne a taky to závisí na tom, jak by se mi chtělo.

Pátek a sobota ani náhodou, to mám soukromý program a v neděli chodím do práce.
Do konce prázdnin už mám program zabraný (tábor, Czequestria...), ale během školního roku jsem o víkendu volná a do Ostravy to mám vlakem za hodinku. Navíc, pokud tu někdo keškuje (Geocaching), není problém se domluvit, já půjdu ráda. Twilightsmile
Myslím, že by se hodilo trochu organizace. Vytvořil jsem na Google Drive soubor, tak si tam pro začátek můžete každý zaznamenat, ve který den a v kolik byste mohli.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...sp=sharing
Vy ni ka jí cí nápad!
Zkušebně jsem tam napsal Katrinku a Azulianu. Doupravte pak podle libosti. Pinkiesmile
Předběžně tam máte můj rozvrh.
Hurá akce č. 1: Sedím v Karolíně v McDonald's (poznávací znamení: počítač, batoh s bílým kloboukem a sluchátka na uších). Kdo chce, ať dorazí. Budu tu do 20:45, než Rwakk půjde z práce.
Jestli se už nikdo nepřipojí, tak vidím dost možností uspořádat nějaký menší sraz od 25. do 28. po 17 hodině. Alternativně, pokud bychom byli až moc nedočkaví, tak se můžeme sejít už dříve, ale obávám se, že bez Katrinky.

Jaký na to máte názor?
I když nejspíš nikdo nedorazí, kdyby se někomu uvolnil čas a chtěl by jít s námi: dnes v 20:30 jdeme s Rwakkem v Cinema City v Karolíně na Strážce galaxie. Kdyby někdo chtěl, ať dorazí. Chci nejpozději v 20:15 kupovat lístky.
Jééééj! Kdyby ten server včera nespadl, přidal bych se. Rainbowlaugh

Každopádně, co takhle nějaké posezení tuto středu (případně čtvrtek) 18:00 u Bilba? Nemusí to být přesně pokud to stihnete do 19:00 tak v poho.

Jestli se přihlásí aspoň 3 lidi tak by to bylo fajn. Pinkiesmile