Bronies.cz

Úplná verze: Ostrava okolí
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Neděle-práce. Takže beze mě.
Nuže, ostravští bronies, jak jste na tom s volným časem a financemi tento víkend?
Moc bych rád něco podnikl, ale celý víkend mám ranní a Aidrien zase odpolední, takže se budeme míjet. Potom také do výplaty nejsou finance ale po ní by to snad šlo. Mohly by jsme i oslavit mé přijetí na plný úvazek. Konečně se nebudu muset starat o pojištění a aspoň mi něco i zbude.
Jestli by jste měli zájem a nevadilo vám, že je to mimo Ostravu, tak tento víkend pořádám takový menší sraz u nás v Bohumíně. Více si můžete přečíst zde:

http://bronies.cz/Vlakno-Mensi-Bohuminsky-Sraz
Co takhle pro jednou zvednout úroveň, vykašlat se na zasmrádlé čajovny a pajzly typu Nora a zajít posedět třeba do Elektry?

Pro mě s Azu to bude reálné někdy příští měsíc, bo do konce října je v plánu několik časo-žroutských záležitostí vč. stěhování, ale pak už by měl být celkem klid.
Což o to, hezky to vypadá, ale zda se na tohle najdou finance, to opravdu nevím. S takovou si tam dám jednu kávu a končím.
Navíc teď budu mít trochu problém s volnem, protože se pomalu ale jistě blíží vánoce a už teď to v práci znatelně cítíme a to nemluvím o tom, že nám odešlo něco okolo deseti lidí zároveň. Takže mě nejspíše čekají dvanáctky a tak.
Nic proti. Elektra je sice hezká věc, ale osobně mi bude ta "zasmrádlá" čajovna (kde se mimochodem nekouří) příjemnější. Ale to je jen a jen věc názoru.
Po návštěvě Elektry toužím už delší dobu, neb architektura počátku 20. století je moje srdeční záležitost.
Napjatě jsem sledovala rekonstrukci, kdy ji z mexického pajzlu měnili zpět do prvorepublikového stylu. Teď si to chci prohlédnout naživo.

A sem tam si dopřát trochu toho "luxusu" a vybočit z průměrné šedivosti všedního dne neuškodí. IMHO tam ceny nejsou tak přemrštěné, jak se všichni snaží tvrdit.
No páni vy mi čtete myšlenky Twilightsmile do Elektry jsem chtěl moc rád zajít ale nikdy nebylo s kým... ale taky nevím jak mi to bude vycházet s časem mám ve škole opravdu dost na pilno každodenně se učím a moc volna mi nezbývá ale kdyby se našel čas tak bych se moc rád zúčastnil poznal nové lidi a vypil si skvělé kafe Twilightsmile
Ono to je moc hezké a ty ceny se také dají překousnout, ale o tom jak moc se dozvím až příští měsíc, kdy poprvé dostanu výplatu jako plný úvazek.
Do té doby můžeme chodit jen do hospod a čajoven.