Bronies.cz

Úplná verze: Ostrava okolí
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Chybka se může vloudit.

Upřímně, kdo by předpokládal, že hospoda na Stodolní bude mít v sobotu otevřeno až od šesti, když i blbej Mirror má od pěti.
Na FB byl návrh, že by jsme se místo toho mohli přesunout do pecivala. Tak jestli s tim ostatni souhlasi tak bych udělal novou rezervaci tam.

Odesláno z mého LG-P690 pomocí Tapatalk 2

Neplanovaně se, za co se ještě jednou omlouvám, přesuneme tedy do Pecivala. Již jsem tam udělal rezervaci. Je znovu na mé jméno ( Jakub Danel ) a na stejný čas jako předtím. To znamená od 14.30.

http://upecivalu.cz/
Twilightsmile I like this idea!
Super, budu to mít blízko do práce Rainbowlaugh (vidíte a já toho Pecivála (s Levským) navrhovala od začátku Rainbowlaugh )
Vidíš to Rainbowlaugh díky pozdnímu Levskemu jsem Pecivála řekl že Rainbowlaugh
Tak to vypadá, že s mužem přijdeme. V kolik? To záleží na tom, jak se vyspím po práci.

Na koho všeho se teda můžeme těšit?
Uvidím, jestli se večer stavím, ale jak jsem říkal, dříve jak okolo osmé to nevidím, takže pokud bude mít někdo čas i v tu hodinu, ať dá vědět, abych se tam nevypravil zbytečně.
Také se rozhodnu podle toho, kolik lidí by vlastně na večer zůstalo.
Podle toho, kde vše se zapsal na doodle by tam měli přijít:

Aidrien, Costelavent, Black Noodles, MegaHipp0, Keranis, Deus Ex, Divočák, hannvocht
no ono to bude asi na více skupinek. já a asi i jini budou musel třeba kolem šesti už odejít, někteří třeba až v šest příjdou...
No oficiálně je ten sraz od 16:00. Ale rezervačka tam je udělaná už od půl třetí. Takže kdo chce a může tak ať dorazí dřív a ostatní pak budou docházet jak budou moct.