Bronies.cz

Úplná verze: Ostrava okolí
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Když už známé datum zahájení S5, tak mě napadlo, že by nebylo vůbec špatné udělat hromadné promítání a oslavit tím začátek. Konalo by se to tedy v Sobotu 4.4. od 16:00, je lepší se sejít už dříve. Chtělo by to, ale najít nějaké klidné místo a kde bychom moc nerušily ostatní lidi. Co na to řikáte?
Vytvořil jsem událost na doodlu, aby byl lepší přehled o tom, kolik lidí by na to hromadné promítání asi dorazilo.

http://doodle.com/i2vanshhutkw7fux
Mares and Gentlecolts! Jak to zatím vypadá? (dle mého celkem mizérie v účasti :/ )
Asi se konat nebude moc velký zájem o to není. Škoda, mohlo to být zajímavé, společně se sejít a podívat se na nové díly. Celkově už tu asi o srazy není takový zájem.
Mám nápad. Co dát sraz tenhle víkend někde v hospůdce? Třeba v té stejné jako minule
Well, anypony here? Bude někdo tedy vůbec pořádat stream S5?
OT:
Tak ho uspořádej sám Pinkiesmile
xSoft, 2014
Stačí se podívat pár stránek dál a zjistil bys, že se tady sraz se streamem projednával, akorát s mizivým výsledkem ze strany potencionálních sledovatelů.
Takže si ti srandičky odpusť, neb jsou mimo mísu (předpokládám, že by ses sám nezúčastnil, koment samotný má přínos žádná celá nula a jediné, čeho tím dosáhneš je, že naštveš sc@lixe, který se tu snaží dát něco do kupy, ale jeho snaha padá na neúrodnou půdu)
Uvažovala jsem, jestli se mám nějak ozvat, ale nakonec mi to nedá.
Trochu mi vadí jedinci, co strkají nos do srazových vláken, která se jich vůbec, ale vůbec netýkají. Nikdo z nás (pokud vím) nepřispívá svými poznámkami někam, kam beztak nepojede, takže bych byla ráda, kdyby si pro příště takoví lidé zůstali na svém písečku.
Děkuji.
Naopak se ptám protože chci dojet a společně se podívat na S5. (a ano vím že se to tu projednávalo)