Bronies.cz

Úplná verze: Ostrava okolí
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Já bohužel nedorazím. Vzhledem k tomu, že teď před vánoci se mi podařilo sehnat brigádu a že mám před Štědrým dnem samé odpolední, tak toho jediného schopného dne volna musím využít na důležité věci. Třeba jindy.
(16.12.2014, 23:31)Aidrien Assagir Napsal(a): [ -> ]Ne, u Sýkorova mostu kartou nezaplatíš. Pouze hotovost. U Karoliny je ve spořitelně nepřetržitý bankomat.

Nemusí kvůli tomu do Karolíny, jeden bankomat je přímo vedle čajovny a další jen o kousek vedle. Nehledě na to, že "za rohem" je Masarykáč a tam je jich několik.

K čajovně jede přímo z Hlavního nádraží trolejbus 108, je to zastávka Most Miloše Sýkory.
V Lasu mají otevřeno jen do sedmi, ale tam je ČSOB, GE Money a Česká spořitelna. Na náměstí je pak u pobočky další GE Money a další nejbližší bankomat České spořitelny, o kterém vím, je ten v pobočce u Karoliny.
Plus Komerční banka a Raiffeisen, který máme přímo u domu (akorát se k nim musí vyjít z Masarykáče).
Česká Spořitelna (i s nočním provozem) je na Prokešově náměstí (u radnice). Což je blíž, něž Karolina Rainbowlaugh
No už to nemusíte řešit Twilightsmile potřeboval jsem to vědět jestli mám vybrat něco nebo ne Rainbowlaugh
Tak jo udělal jsem dneska v čajce rezervaci. Stačí když pak u obsluhy řeknete heslo Bronies.
Tak v sobotu nedorazím. Mohl bych se tam ukázat až tak kolem půl desáté večer a myslím, že na tu chvíli to nemá cenu. Stejně bych do půl hodinky musel jít zase domů.
Taky s Azu zvažujeme naši účast. Trávit svůj volný čas s někým, jako je Divočák (btw nechápu proč má unban) mi přijde jaksi mimo.

Mimochodem, budoucí ostravské srazy můžeme prodiskutovat na FB ve skupině Bronies Ostrava. Už jen proto, že tam chodí více lidí než sem na forum.
@Desolator: Ohledne unbanu za Davelem, ale to je OT

Btw ten link na FB skupinu Ostravstich bronies - muzete ho sharenout a ja ho dam do prvniho prispevku?
Protoze novy bronies, kteri by se objevili, by pak byli odriznuti od teto informace a pak lidi, jako Scalix, maji vice problemu dat do kupy lidi.

To same i jina mesta..
No docela váhám...
Constiho a Black Noodlese bych ráda znovu viděla (stejně tak Aidrien a Rwakka, takže mě trochu mrzí, že nepřijdou), bohužel o jiných se to říct moc nedá...

Edit: zde je odkaz na FB skupinu https://www.facebook.com/groups/103561846445217/, akorát je uzavřená a nevím, kdo je zrovna správce.