Bronies.cz

Úplná verze: Ostrava okolí
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ahojda, kdopak má v sobotu večer čas a chtěl by se sejít? (prostě friendly meet)
Jej, to je škoda, protože kámoš mě zrovna pozval do kina mimo město.... :/
Snad někdy příště.
Nevadí, jindy to určitě vyjde Rainbowlaugh
Uvidím jakou budu mít v neděli směnu. Zatím to vypadá, že tuto sobotu mám volnou. Možná bychom se s Aidrien mohli stavit někde, ale jen pokud dorazí výplata.
Tak jsem se teď díval a už mám výplatu. Největší za celou dobu, co pracuji v Ostravě Twilightsmile
Gratuluji k prémii Twilightsmile (a myslím to upřímně)
V pondělí je volno, máte něco v plánu?
V pondělí už nejsem v Ostravě :/ jen od soboty do neděle odpo.
Nevím jak vy, ale já bych se v těchto zimních dnech docela rád zahřál u šálku dobrého čaje. Jak jste na tom všichni s časem?
Těžko říct, ale počítám že celý měsíc nebudu pracovat, i když jsou vánoce. Něco jako malý ostravský vánoční sraz by bylo prima. Ale budu rád za každý sraz.
Až dostanu pod ruku směny, tak dám vědět.
OT
Kdybych dneska nezavolal do práce a nezjistil, že mám ranní, tak bych jim tam ani zítra nedošel. Nebyli schopni to zveřejnit do teď na internetu a když jsem mimo Ostravu těžko si do té práce dojdu zeptat se.
Souhlasím tady s Rwakkem, chtělo by to uspořádat nějaký ten Ostravský vánoční sraz. Nemusí to být nic extra, stačí když se spolu sejdeme a v kouzelné vánoční atmosféře pokecáme o ponících a nejen o nich. Když má svůj vánoční sraz Praha a Brno, tak přece Ostrava nezůstane pozadu. Já bych ten sraz viděl nejlépe na ten poslední víkend před vánocemi to znamená sobotu 20.12. nebo v neděli 21.12. Na čase a místě by jsme se domluvily.