Bronies.cz

Úplná verze: Ostrava okolí
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Udělal jsem už rezervačku v té čajce a jestli mi to teďka začnou všichni lidi odhlašovat tak to bude dost blbé a popravdě mě to dost i naštve. Protože se tu snažím a pak zjistím, že ta snaha byla úplně k ničemu. Pochopím, že se někteří lidí moc nemusí, ale to není důvod, abych tam kvůli, v tomto případě jednomu člověku nechodil. Jednoduše se s ním prostě nebudu bavit a budu ho ignorovat. Nepřišel jsem tam přece jen kvůli němu.
OT sc@lix:

Když vás tam bude pět a půl tak se s někým jako je Divočák asi těžko vyhnete konverzaci. To jde leda u větších srazů 20+ spíš víc a i tak je to nejistý.
Já si myslím, že to není zas takový problém kvůli kterému bych tam neměl chodit. Prostě když se někdo s někým nebude chtít bavit, tak se s nim bavit nebude.

Odesláno z mého LG-P690 pomocí Tapatalk 2
OT: To se Divočák choval vážně tak špatně? To bych se divil. Že se vám tak moc nelíbí.
OT

Zeptej se těch, kdo ho chtěli na sraze v Praze vyhodit z hospody.
(18.12.2014, 19:39)sc@lix Napsal(a): [ -> ]Já si myslím, že to není zas takový problém kvůli kterému bych tam neměl chodit. Prostě když se někdo s někým nebude chtít bavit, tak se s nim bavit nebude.

Odesláno z mého LG-P690 pomocí Tapatalk 2

Oukej, někdo ti to holt bude muset vysvětlit a já mám teď chvilku čas.

Při organizování srazů je dobré mít to správné zapálení, ale musíš zůstat oběma nohama na zemi. Zorganizovat menší sraz alá vytvořit rezervaci v hospodě/čajce/jiném podníku je lehké. Nicméně, pořád ti to nezaručuje to, že ti tam ti lidé přijdou a to ses právě nyní poučil.

Zůstaň v realitě. Když vás tam bude v jedné místnosti pět a půl, musíš očekávat, že se tam setkáš se všema. Takže když on se s tebou bude bavit a ty se s ním bavit nechceš a budeš mlčet, tak ti to ten sraz znechutí. Ende. Na další nepřijdeš a hotovo. To přece nechceš ne?

Takže, pokud chceš ostravské srazy rozvinout, udělej to rozumně a ne stylem - tak jsem udělal rezervačku, přijďte. Na toto zavolání totiž přijdou klasické reakce (Já nemůžu, nemám čas, chci ho prožít lépe než v čajce, jsem v práci). Nemůžeš na to reagovat tím, že řekneš - já se pro vás snažím a vy se na mě vykašlete, končím.

Pokud chceš zorganizovat nějaké setkání, pouč se o tom, jak to chodí v jiných městech, nebo ještě lépe, jak to se všemi začínalo. Evidentně metoda rychle do toho nefunguje. Tak třeba nabídni podnik, datum a čas a udělej třeba doodle.com formulář, kam by se ti měli zapsat. Až budeš mít nějakou jistou účast třeba pro těch pět šest lidí, tak udělej rezervačku a i tak počítej s tím, že ti někdo nepřijde (naopak někdo by mohl přijít navíc)

A hlavně neočekávej, že se tam budou mít všichni se všema rádi. Když tam holt přijde někdo trochu sporné osoby, tak to může znamenat třeba i zruinovaný sraz.

Jakmile se to trochu rozjede a překonají se začátky, část účastníků odpadne a naopak část dalších se přidá. To už je ale pozdější muzika.

Hodně štěstí
Ach jo, snad přece nezrušíme akci kvůli jednomu člověku?
Je mi v celku jedno jestli příjde. Pokud se bude chovat nevhodně, půjde si po svých.
Možná by to ale mohl být dobrý podnět pro něj samotného se nejdříve začít slušněji chovat a snad si i zpět získat důvěru ostatních. Pak snad lidi nebudou mít problém, s jeho přítomností na akcích.
Tu rezervaci jsem tam udělal až poté, co jsem uviděl kolik lidí jsem napsalo, že příjde. A jestli ten člověk je alespoň trochu soudný a umí si věci domyslet a uvidí, že se tam s nim nikdo nechce bavit a všichni ho ignorují, tak tam přece nezůstane sedět a sam odejde. Když se s ním nechci bavit tak se s nim bavit nebudu a budu se věnovat někomu jinému a sraz mi to nijak víc nezkazí. A nevím proč bych kvůli jednomu člověku kterého nemusím, bych se nepřišel pobavit s ostatními. Jak už jsem tu psal prostě si ho nebudu všímat. Přece se tam nechodím bavit jen s jedním člověkem a nejdu tam jen kvůli němu.
Copak to nechápeš? Už jsi se s ním někdy setkal?

On nebude v koutě, abys ho mohl ignorovat. To je to, co se ti tu všichni snaží říct a to je to, co ty nejsi schopen ani za mák pochopit!
To se nedá pochopit Froldo. To se musí zažít! Pinkiesmile