Bronies.cz

Úplná verze: Ostrava okolí
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
já kolem osmé, do sedmi dřepim v práci
Tak to se asi mineme. My máme v plánu tam být kolem té šesté a já se pak zdekuju, neb dneska tančím.
tož co, byli jste tam někdo včera?
Já jsem tam byl cca 19:10 Rainbowlaugh
My tam byli od začátku, ale páč to stálo za vyliž, tak jsme se přesunuli jinam.
jako ta akustika byla docela hrozná, pokud jste nestáli vepředu u kapely. a pokud bych tam nepropašoval vlastní pivo, tak tam budu celou dobu na suchu. ale jo, dva radky a langoš udělaly svoje, mi se to docela líbilo Rainbowlaugh
29.4. proběhne další ročník oslavy studentského svátku Majáles v Dolní oblasti Vítkovic.

Více info zde http://www.majalesostrava.cz/ a zde https://www.facebook.com/events/1378019575831132/

Vzhledem k tomu, že budu dělat staffáka, tak tam určitě budu, potkáte mě jak v průvodu, tak na samotné akci, kde budu prodávat lístky.

Tak s kýmpak z vás se uvidím?
Chtěl bych poprosit všechny z Ostravy a okolí, aby se vyjádřili k následující otázce. Je tady vůbec ještě zájem o srazy v té podobě, v jaké tu byli. To znamená, že jsme se domluvily na nějakém datu a místě. Protože je škoda, že se tu poslední dobou žádný sraz nekonal. A sám za sebe říkám, že mě to moc mrzí, že už tu o to není takový zájem, když se nám to začalo tak dobře rozjíždět. Poslední dva, tři srazy byli opravdu rekordní. A proto bych vás chtěl ještě jednou poprosit, aby jste se k tomu vyjádřily. Aspoň budu vědět jestli má cenu vkládat do organizování dalších srazu čas a energii.
Tak teď je období zkoušek, maturity, dohánění zprzněného prospěchu, atd.., takže spousta z nás nemá čas, což se taky logicky promítne i do těch srazů.

Spíš bych příští sraz dal někdy během letních prázdnin. To bude mít spousta z nás volného času víc, než má Dan Bilzerian ště- holek...
Well, takže po uvážení vzhledem k tomu, že v sobotu nemám čas a v neděli to je stejné....
Takže..SRAZ
Kdy? Pátek 1.5
V kolik? 16:00
Kde? U Peciválů (velký stůl za rohem jako minule U peciválů)
Co a jak? Prostě sednout, pokecat a případně pustit pár epizod z 5. série (ostatně na posledním 5ti členném sraze byl puštěn první dvojdíl)