Bronies.cz

Úplná verze: Ostrava okolí
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
čaute, já jsem teď nemocný a na ty dny nato bych musel po noční, takže bych to asi nezvlád. ja se nebudu přidávat na tu fbookovou událost. ale jinak jsem pochopil, že je sraz v devět v sobotu na uanu, takže kdybych se cítil v pohodě, tak bych tam přišel, ale nepočítejte se mnou.
Dobře. Pinkiesmile
Já se nakonec zúčastním, uvidíme se teda v sobotu na ÚANu.
Twilightsmile a potom i ostatní na Letišti Rainbowlaugh XD (ano, já jedu autem s rodiči...)
Omlouvám se, ale zítra nedorazím, necítím se příliš dobře a nechci onemocnět. Takže tentokrát vynechám a příště příjdu v plné polní.
Constelavent, jsme na tom stejně... Nedorazím z důvodu že na mě asi leze baron s bolestí krku. Twilightoops užijte si to tam hezky Twilightsmile
Tenhle víkend má Rwakk volno, takže kdybyste chtěli něco podniknout, jsme k dispozici.
Bude mít někdo 11 nebo 12 volno a chuť se potkat? Budu mít chvíli po narozkách a pojedu za mým special somepony do Ostravy oslavit i její jmeniny (shodou okolností slavím narozky ve stejný den jako její jmeniny Rainbowlaugh )
Co takhle se sejít v nějaké hospůdce v Sobotu v 18:00? Nebo i dříve?
Osobně spíše později. Slíbili jsem babičce, když se tady dlouho nic nedělo, že za ní dorazíme na návštěvu a počítám, že od tam okolo čtvrté nebo páté teprve budeme odjíždět. Je tu sice možnost, že od babičky bychom jeli přímo na místo určení ale nevím, zda by to vyšlo. Podle toho, co a jestli nám babička něco nabalí na cestu.