Bronies.cz

Úplná verze: S5 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Sám jsem na to dříve narazil. Je to seznam, který postnul jeden anon z 4chanu.
Tady to je archivované https://archive.moe/mlp/thread/22674050/#22679176

Sám jsem si říkal, jestli to někam psát, ale to mi přišlo až příliš blbé, protože mi bylo dost jasné, že je to blbost... Ale jak na to koukám, tak existují i lidé, kteří informace z 4chanu berou za zaručenou pravdu a ani se neobětují napsat zdroj.
Moc díky. Tak jestli to pochází z 4chanu, tak to asi moc pravdivé nebude. No uvidíme, možná že se tentokrát ten anonym trefil. Ale i tak si raději počkám, až ten seznam vyjde oficiálně.
Nemělo by to být raději ve spoileru a s velkým varováním na spoil?
Ano, ale nemělo by se to brát vážně. Podle mě jenom někdo okopíroval názvy několika prvních epizod a zbytek si udělal podle sebe. Názor změním teprv tehdy, až bude potvrzené že S5E10 se jmenuje "Princess Spike".
tak jestli to neni fake, tak se tesim na epizodu 13. Ajsmug  "Sni androidi o elektrickych oveckach?" aneb Blade Runner v MLP? Pinkiehappy
Ak je to pravda, nebude tá 13. epizóda o nočnej more Luny, čo sa spomínala? Ak áno, tak na tú som neskutočne zvedavá. Tiež som zvedavá na "Hearthbreakers", "What About Discord?" a samozrejme "The Cutie Remark Part 1 and 2". Starlight sa pravdepodobne vráti.
Annabel: ze se SG vrati na to bych dal krk, a myslim si ze jeste uslysime i o "Staff of sameness". Jinak zname Dickovo sci-fi s nazvem Do Androids Dream of Electric Sheep? je na tema robot/clovek. lisi se dokonaly robot od cloveka? muzou roboti snit jako my? atd...takze pokud by tenhle dil mel byt takovou parafrazi tak bych to videl jako: Jsou princezny (alicorni) stejni jako ostatni ponici? Nebo jsou neco min/vic?
Ten člověk 4.dubna zveřejnil název 7 epizody, který se potvrdil teprve nedávno.

[Obrázek: 1428286885555.png]

Odkaz jsem tady nedával, protože 4chan považuji za NSFW.
4chan není žádný důvěryhodný zdroj Pinkiesmile většina toho, co odtamtud vzešlo za dohady a zaručené informace o nezveřejněných epizodách se ukázala jako nepravdivá.
většina - občas se v tom mori pisku zaleskne zrnko zlata Pinkiesmile