Bronies.cz

Úplná verze: S5 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Kuvu11 a Martine Ajsmug

[spoiler: V tom případě by to rozsekla Tia když by jejich rodičům vysvětlila, jak jsou pro Equestriji důležté... A nakonec by z toho byl normální sitcom na 21 minut. Twilightsmile]
OT Martin:

a) My sa nebavíme o MLP? Aj keď je to G4 stále je to pre deti a stále sú postavy myslené ako deti.

b) Lebo až teraz sa dozvedeli čo všetko si prežili pri boji so zlom (nevidel som že by sa stretli a len tak si pokecali tak teraz je na čase) a zhodli sa že prečo to nerieši Celestia, Luna, Cadence ale práve ich deti. Preto by im to vadilo až teraz. Oukej tak sa nepohádali ale zhodli sa že v Equestrií sú schopnejší poníkovia na ktorých im záleží menej ako ja ich deťoch.

Moc rýchle na 40 minút až jednu hodinu? No keď myslíš...
@Kovu11:
OT: (??)

1) Ehm, definuj mi prosím slovo "dítě" Pinkiesmile Děkuji.

2) Což by mne vzhledem k tomu, jak neformovaná celá Equestrie očividně je (daring doo, mane6 a jejich zásluhy, atd.), nemělo asi překvapovat. To teda za předpokladu, že by absolutně nefungovala komunikace v rodině, a jak Dragonalicorn správně podotkl, princezna Celestia by jim to jistě ráda vysvětlila Pinkiesmile Seriál je už dost dobře zpracovaný, že by na to tvůrci (snad) nezapomněli.

Kromě toho, rodiče Pinkie Pie by určitě za svou dcerou nepřijeli kvůli tomuhle, rodiče Fluttershy se o svou dceru asi také vůbec nezajímají, rodiče Twilight by tohle nejspíš ani nenapadlo (ti moc dobře znají její schopnosti), Rainbow Dash by zase své rodiče tutově neposlechla, rodiče Applejack jsou mrtví (Lauren) nebo neustále na cestách (Hasbro), takže zbývají jen rodiče Rarity a ty jsou očividně "na něčem", soudě podle jediné epizody, co se měli možnost projevit, tudíž nejspíš nezájem, takže tenhle nápad nevidím moc reálně.. Škoda Twilightoops začínal se mi líbit..

Ano, moc rychlé.. je to totéž, jako pilot druhé sezóny, a tam bylo na řešení jen 6 poníků, a návrat do normálu vyřešila Twilight rychle kouzlem. To, co je navrhováno, je defakto totéž, ale šlo by tam přinejmenším o 2x tolik poníků, pokud počítáme občasný nesouhlas otce s matkou, k tomu připočtěte morální dilema mane6 - pokud jen tak přijdou rodiče a řeknou "jdeme pryč" a mane6 se sebere a jde, tak kde je potom konzitence seriálu? - k tomu je navíc nutná nějaká ta vata, kdy vidíme Mane6 u rodičů. Takže, kde je v Return of Harmony k tomuhle všemu místo? Pinkiesmile
OT Martin:

a) Defínicia v tvojom zmysle slova myslím tak že rodičiov do hája nepošlú (predsa len je to seriál pre deti a toto nie je dobrý príklad), nemáš za čo.

b) Komunikácia ani nefunguje viz. seriál. Tia by im to možno vysvetlila ale až po hádke/dohode (nevie predpovedať budúcnosť (takže by sa to stalo tak či tak a na Celestií nezáleží)). Veď oni sa začnú zaujímať keď sa dozvedia že bojovali s 50 metrovým démonom z Tartarusu ktorý striela plazmu. Ja to vidím reálne.

Kam by sa to vošlo? Do tých 40 až 60 minút predsa Facehoof
@Kovu11:
a) Aha, v tom případě samozřejmě ano. Ale zase ukázat mane6 jako ovlivnitelnou rodiči (byť by se to mohlo použít jako kontraproduktivní příklad - rodiče nemají vždy pravdu, byť bychom je měli chovat v úctě), to by je podle mne dost degradovalo. Zvlášť, pokud by to bořilo jejich vlastní zkušenosti. Tím pádem bychom vlastně klidně zahodili pilot S2. A část dvojdílu na konci S4.

b) Tak ono se těžko komunike s někým, kdo neexistuje Pinkiesmile Spíš to naznačuje, že seriál je od začátku tvořený na vodě. Lauren sice říkala, že nepodstatné věci se řeší až během seriálu (a mezi ně počítala i rodiny Mane6, takže až bude potřeba ukázat rodiče FS, tak se z ničeho nic objeví a na 99% nám nikdo ani nevysvětlí, proč se o svou dceru nezajímali), ale čím víc věcí se nechá "na potom", tím víc pak hrozí, že nově uvedené prvky boří ty zavedené.


Jinými slovy naznačuješ, že by se pilot 2. sezóny dal smrsknout do 1 dílu, aniž by tím utrpěla kvalita vyprávění (abys získal volné místo pro rozšíření příběhu)?

Já teda doufám naopak, že S5 takto uspěchaná nebude. Viz. závěr S4. Dobrý, ale konec uspěchaný.

No nic, mlátíme do prázdné slámy, chtělo by to změnit téma Ajsmug (jinými slovy: pro teď končím)

Údajně se má v S5 objevit epizoda s celou rodinou Pinkie Pie. Tak doufám, že nám tvůrci:

a) dopřejí tu radost i u ostatních
b) dořeší vztah Pie vs. Apples (byť pro mne je to na 90% už jasné, ale 100% je 100% Pinkiesmile )
OT Martin:


a) Samozrejme že ich to degraduje veď porovnaj Equestriu a realitu Rainbowlaugh

b) Komunikovať s niekým kto neexistuje sa dá tak že si zoberieš príklad z reality. Ako sa potom tvoria knihy? RPG hry?

O utrpení kvality nikto nič nehovoril až teraz ty. Keby to bolo rozumne urobené tak áno dalo by sa to skrátiť (tak ako by sa dal skrátiť Twilight 4 part 2 zo 115 na 15 minút Rainbowlaugh)
Hej vy dva co takhle toho nechat? Nad tou vaší konfrontací už jsme se asi pobavili dost Rainbowlaugh No, a Kovův nápad je sice trochu šílený, ale proč ne? změna je život a kdyby se s tím trochu vyhrálo, mohlo by to být zajímavý. Nicméně Martin má dobré argumenty pro to, proč je to "hloupost". Takže to vidím na nekonečný "spor" Pinkiesmile A ne, nejsem vaše máma ani Celestia Rainbowlaugh
Díl o rodičích Mane six je jedna z věcí na které čekám/e minymálně od S3. A já pořád doufám, že časem dostanou prostor rodiče všech pěti i s vysvětlením co se stalo s Applovými. A k vysvětlení proč u pegassí třetiny není téměř nic o rodičích bude vysvětleno (tedy pokud nejsou mrtví) jednoduchou avšak už né příliž uspokojivou odpovědí, která jistě napadne téměř každého z nás. Twilightsmile
No, vzhledem k tomu, že Cloudsdale nezapře jistou inspiraci Spartou...
Hmmm. Rodiče mane 6? Čím dál zajímavější. Brala bych.Rainbowlaugh