Bronies.cz

Úplná verze: S5 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Rekapitulují, co se stalo ve čtvrté, aby v nás vyvolaly pocit, že to, čím Mane6 prošla, bude důležité pro příběh 5. série.
Annabell: cemu presne nerozumis? Jde to videt i jen z obrazku. Vis co se stalo na konci S04? Vis co za budouvu se tma postavilo a jak vypada? Vis jak vypadala v EQG2? Pripadne to ukazuje draft-spoiler ze zacatku S05. A tenhle trailer na to jen navazuje.
Azuliana: Aha, ďakujem, už rozumiem.

xsoft: Už som to pochopila, len mi to prišlo zbytočné, keď to nenapovie ani kúsok, čo sa bude v S5 odohrávať. Mňa skôr zaujímajú spoilery.
To Alkela zase ne Ajsmug
No já hořím nedočkavostí Rainbowlaugh
Nemělo to být už tenhle podzim? Oni to pak přesunuli na další rok, mám pravdu ?
Nevedelo sa kedy to bude no teraz už vieme, že to bude Na jar 2015..
No tie teasery mi tak pripadajú, ako keby mala byť sezóna 5 tou poslednou a potom už len ten film na úplné uzavretie (aj keď do neho stíhajú ešte 6. sezónu minimálne). Dúfam, že nie. Ale inak je to pekné ako promo Pinkiesmile
to si skusej ukoničit! a hnedka na to se ozve miliony bronis. oni v tom budou pokračovat když to má takovej úspěch díki nám.
No, ukončej, a začne nová G, možná ve 3D, možná s lepší animací jako v RR, no já bych si nestěžoval Raritywink A nevím, jestli je nás zrovna miliony Rainbowlaugh
Nějaký brutální změna podle mě neproběhne Rainbowlaugh jako u Simpsnů, kteří jsou kresleni pořád stejně, jen se vylepšuje grafika, stíny, zpracování atd atd.