Bronies.cz

Úplná verze: S5 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Je to zatím pouze spekulace, ale je to více než pravděpodobné, že nové sezony a filmy by měly být. Aspoň podle toho, co zveřejnili, když měli tiskovku pro investory a na Toy Fair. Kde padlo, že planují i nadále do MLP výrazně investovat.
@Iluzon: Obrat

@All:
[Obrázek: 1423840038297.png]

JEM je reinkarnace jejiho puvodniho serialu. Equestria Girls: Rainbow Rocks byl prukopnik a starter pro JEM, aby se to dostalo zpet a aby si vyzkouseli, jak mlade publikum na to reaguje. Byl to uspech tudiz tahle franciza bude restartovana a fundovana. (castecne head canon)

MLP - Television investment az do 2017 a beyond. Plan na 1 serii / rok.
MLP Film - pocatecni investice do vyvoje tento rok, maximalni investicni planovany vykon stanoven na rok 2016 a 2017 uz jenom finish a predstaveni.
(15.02.2015, 16:20)Melgarh Napsal(a): [ -> ]JEM je reinkarnace jejiho puvodniho serialu. Equestria Girls: Rainbow Rocks byl prukopnik a starter pro JEM, aby se to dostalo zpet a aby si vyzkouseli, jak mlade publikum na to reaguje.

Ha! Já to říkala, že EQG:RR vypadá jako Jem and the Holograms! Pinkiesmile
Dnes na PonyConu byli zveřejněny, v rámci Director Panel, docela zajímavé Concept Arty.

[Obrázek: 830234__safe_concept%2Bart_spoiler-colon-s05.jpeg]
[Obrázek: 830235__safe_rainbow%2Bdash_background_c...n-s05.jpeg]
[Obrázek: 830237__safe_snow_background_concept%2Ba...tains.jpeg]
[Obrázek: 830236__safe_concept%2Bart_spoiler-colon-s05.jpeg]
[Obrázek: 830240__safe_background_concept%2Bart_sp...wagon.jpeg]
[Obrázek: 830239__safe_concept%2Bart_spoiler-colon-s05.jpeg]
[Obrázek: large.jpeg]

http://www.equestriadaily.com/2015/02/co...nycon.html
Ty příšerky jsou hodně zajímavé. A taky - griffon Rainbowlaugh
Zajímalo by mě, proč mají všechny postavy z prvního obrázku jakousi visačku, vypadá to, že se všichni vyskytnou v jedný epizodě. A to jsem už doufal, že se podíváme do království griffonů... No, uvidíme. Rainbowderp
Nebo jestli to nejsou koncepty tvůrců seriálu a neobjeví se v nějakém videu.
Na prvom obrázku ten poník v pravo hore. zdá sa mi to alebo to je [spoiler: alicorn?]
Ja len, že ten štýl tela + si nie som istá či má krídla alebo nie.
Podle mě ne. Každý kdo má křídla je má, asi záměrně, v dané scéně roztažená. Pokud by ten vpravo nahoře byl alicorn, tak by je měl pravděpodobně také roztažená. Ale nemá, takže asi žádná křídla nemá.
Zajímal by mě váš názor na toto téma. Kdy si myslíte, že Hasbro oznámí datum vydání S5, při jáké příležitosti to bude ( jestli to zazní v traileru, na nějaké tiskovce...apod.) a proč s tím datem vydání dělá takové tajnosti.

Jestli bych měl napsat svůj názor tak si myslím, že to datum vydání zazní někdy v půli března a bude to v rámci nějakého traileru a, co se týče toho proč ho ještě neoznámil tak mě napadá jediná věc, seriál ještě není zcela hotový a Hasbro datum radší neoznámil, z toho důvodu, aby ho nemusel měnit, v případě, kdyby se vyskytli nějaké potíže.