Bronies.cz

Úplná verze: S5 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Hej, presne. Starlight tam nevidím (iba, ak by zase bola skrytá Rainbowlaugh ) Sú tam poníci z tej dediny, aj záporáci, takže bude začiernená tiež z nejakého dôvodu. A tiež to vyzerá, že je medzi Mane 6.
Ukázka z nadcházející epizody Rarity Investigates:
http://www.mlpinfo.cz/clanek/ukazka-z-ep...estigates/
mě by spíše zajímalo, proč je začerněná CMC Rainbowlaugh
A k té postavě mezi mane6....hele nemohl ten brácha od Flutty? Rainbowderp
CéeMCéčka jsou začerněné, protože dostanou své butt pictures.
Pro Tapatalk SPOILER ALERT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!













Možná že ty CmC jsou začerněná kvůli tomu, že už mají svoje CMka. Ale to neznamená, že je v S5 dostanou. Ještě je tu jedna možnost, která se pojí s [spoiler: alternativní realitou ve finále]. Rainbowkiss
Akosi nevidím nikde ani Big Maca. Žeby fakt z neho bude alicorn? Rainbowlaugh
Dragonalicorn: A práve toho sa bojím najviac... A ja si tiež myslím, že to tak bude, pretože ak ich nezískajú v "Crusaders of the lost mark", tak potom nikde, iba ak v tej [spoiler: alternatívnej realite.] Tých falošných, snových a nepravých cutiemarkov sme už na tých troch (zvlášť na Apple Bloom) mali už dostatok, takže už to nebude vzrušujúce. Mohli by konečne dostať tie pravé.
Ja myslím Anabell, že nejpozději ke konci G4 ty Cmka stejně dostanou Twilightsmile Aoutoři nás jen donekonečna napínaj.
Nakonec dostanou všechny tři CM s talentem na hledání CM Rainbowlaugha budou pomáhat ostatním hledat Cm Rainbowlaugh to zní jako plán.
Co mě, ale ohledně CMC hodně zajímá je to, jestli se budou v seriálů objevovat i po té, co dostanou svoje CM, respektive začnou se objevovat čím dál tím méně. Protože podle mě jediný účel, který mají v seriálů je právě hledání svým znamének. Jasně existuje tu možnost, že by je pomáhali hledat jiným, ale tento způsob by se brzy okoukal.