Bronies.cz

Úplná verze: S5 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Octavia a Vinyl spolusediace wuhuuu
Potato666: YES! Hneď som si hovorila to isté, keď som to videla! Na 99% verím tomu, že v tejto sérii CMC získajú svoje cmka. Hlavne súdiac podľa toho, že celá séria bude zameraná na mágiu cutiemarkov. A ten záber z tohto teaseru tomu napovedá a nezdá sa, že pochádza z prvého dvojdielu. Takže zatiaľ máme jedinú drobnú ukážku pravdepodobne z inej epizódy a podľa toho, ako vyzerá, pôjde o veľkú udalosť súvisiacu so Sweetie, ktorá vyzerá, že bude spievať pred publikom, takže to rozhodne musí znamenať práve získanie jej cm. Bolo by skvelé, keby každá z nich získala cm jednotlivo, nie v jednej epizóde. A mám tiež pocit, že v tejto epizóde pôjde z tých troch len o Sweetie. Takže táto túžba sa ASI splní. Každopádne, vyzerá to na super epickú sériu! Raritystarry
To snad ne, ne Rainbowlaugh Sice by z nich udělali něco jako Cutie mark Earners, nebo After-crusaders, a určitě by s nimi byla dál zábava, ale třeba mě se to jejich hledání znamínek stylem Rush líbí Twilightsmile Doufám (no offence CMC), že svá CM ještě nějakou dobu nedostanou Rainbowlaugh
No, podľa všetkého to tak vyzerá. Ja by som sa divila, keby ich ani jedna v tejto sérii nezískala. Už len to zameranie série to naznačuje. No úprimne, ja nešaliem kvôli ich CM, mne je úprimne jedno, kedy ich získajú. Ak ich získajú, bude to skvelé, ak nezískajú, nevadí. A keby ich získali, stále môžu byť CMC, mohli by napr. pomáhať iným žriebätám získať CM. To by bolo tiež zaujímavé podľa mňa.
osobně si myslím, že už je načase aby je získaly. U to totiž začíná být dost obehrané
Mě zas neskutečně baví se dívat na to, jak se je pokoušejí získat a zkouší proto cokoliv, co je napadne. Ale na druhou stranu bych je jim určitě přál.
Myslím, že už je s jejich CM téměř po funuse, takže by je měli získat uhlé sezónu. V S1 dostali CM jejich spolužačky, 3 další série za námi a CMC jsou pořád blank flanks.
Cutie Marks pro CMC jsem očekával už ve čtvrté sezóně... upřímně myslím, že už je nejvyšší čas. Teď, když máme sezónu zaměřenou na cutie marks a jejich magii, je to i logické.
[Obrázek: tumblr_nl1oqmGPSk1u0je0eo1_500.jpg]
Azuliana: no... tohle bude zajímavý Rainbowlaugh ale nějaký head canony taky nejspíš podpoří Ajsmug