Bronies.cz

Úplná verze: S5 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Yup, práve som to našla. Ale tam sa to tuším má vysielať o 5:00 pm? Je to myslené v americkom či našom čase? O koľkej to teda bude u nás?
Jestli se nepletu, tak převedením na náš čas, by se to mělo vysílat kolem paté. Ale nejsem si jistý.
Nevím, jak to bude dělat Discovery, ale mohli bychom dostat nějaké delší promo, co se pamatuji, tak v týdnu před vysíláním Hub uveřejňoval minutu až dvě dlouhá videa.

OT:
Já mám B2 i C1 (mohl bych si ještě udělat C2, C1 bylo celkem lehké), ale když někdo neumí anglicky, tak to pochopím (a s radostí mu cokoliv přeložím). A dabing už není tak špatný, pořád to na originál nemá, ale je to znatelně lepší než předtím (hlavně písničky, pusťte si nějakou na YouTube).
(29.03.2015, 20:09)Annabell Napsal(a): [ -> ]Yup, práve som to našla. Ale tam sa to tuším má vysielať o 5:00 pm? Je to myslené v americkom či našom čase? O koľkej to teda bude u nás?

http://www.timeanddate.com/worldclock/fi...&ah=1&am=0

Od 16:59 do 17:00 budu mít vypnutý zvuk a budu držet minutu ticha za TV Hub a za Golden Oak Library.
Oh, ďakujem! Twilightsmile Neviem prečo som si vždy myslela, že to bude okolo 18:00, lebo som mala pocit, že season 4 sa vysielala 17:30. Rainbowlaugh A ono to bolo 16:30....
No ona se S4 vysílal asi dva, nebo tři týdny po sobě v 17:30. Páč v USA začínal letní čas o pár týdnů dřív, ale teť to nehrozí Twilightsmile
Už se těším třeba tam bude někdo noví a doufám že tam bude i Sunset Shimmer
Hlavně že tam je Rainbow Dash.
Patá sezona ještě ani nežačala a již tu máme pravděpodobné potvrzení sezony šesté, jak se píše v nové tiskové zprávě, kterou vydalo Discovery Family. Ale může to být také překlep, tak uvidíme. I když by to nebylo takové překvapení.

http://corporate.discovery.com/discovery...front-sea/
To mi vylepšilo deň! Twilightsmile ALL MY YES!!! Pinkiehappy
Yes!
[Obrázek: giphy.gif]

I když je S6 celkem očekávaná, tak je tu stále mizivá možnost, že je to jen aprílový žertík, tak pozor Rainbowlaugh