Bronies.cz

Úplná verze: S5 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Iste, že sme si všimli (ja už mám hlúpy zvyk volať hlavné postavy "Mane...", hoci si uvedomujem, že "Mane" platí len pre poníky. Je mi však jasné, že je tým myslený Spike. Iná možnosť ma na chvíľu napadla len preto, že obvykle (väčšinou) všade každý hovorí len o 6 hlavných postavách (akoby sa Spike proste nerátal keďže nieje poník) a teraz zrazu natrafím na spomenuté "7 hlavných postáv". Tak som sa zľakla, ale po chvíli mi došlo, že ide o Spikea.
Já jsem to četl ale když jsem tam vyděl slovo smrt, tak jsem si řikal že zatim psát jako první nebudu, mohl bych rozpoutat panyku a nechci failovat co třeba ten překlad nebyl přesnej. radši jsem si počkal.

ale...
doufám že tam nebude nepřirozená smrt. a u Granny Smith by to bylo logicke.
no, uvidíme[spoiler: nějaký gore ale bez krve,]
(19.01.2015, 11:23)Elchar Napsal(a): [ -> ]No, podle mě je to trolling někoho z Hasbra ale... kdo ví. V Transformeřích seriálech (další značka Hasbra) charaktery umírají poměrně běžně a dětští diváci to taky přežijou. Hlavně Optimus Prime umře aspoň jednou snad v každý kontinuitě (a obvykle obživne) a další Transformeři taky (tentokrát obvykle bez obživnutí), takže tak.

Počkej, Transformers není určené přímo pro děti (myslím..). Myslím, že v MLP to moc vítané nebude..
'Davis Unicorn' : ja myslim ze Transformers jsou pro deti, ale primarne pro chlapce...
@Macaman: Davis je moc mlady na to, aby vedel, ze Transformers jsou i v tzv. kreslene verzi ktera je skutecne pro deti. Ty filmy jsou pro PG 13 mam dojem, mozna i mene, delaji je hodne "Family friendly" po americku.

V tom datu jak tu nekdo psal se sejde i zastupce Hasbra se zastupcem z EPCU tak snad nejake dalsi info o zacatku S5 dostaneme, protoze cony takove informace potrebuji na planovani and what-not. Aspon malinka vyhoda pro vsechny organizatory po Evrope a na svete Raritywink
(19.01.2015, 14:19)Melgarh Napsal(a): [ -> ]@Macaman: Davis je moc mlady na to, aby vedel, ze Transformers jsou i v tzv. kreslene verzi ktera je skutecne pro deti. Ty filmy jsou pro PG 13 mam dojem, mozna i mene, delaji je hodne "Family friendly" po americku.

To je možné, ale jak řekl Maca, je to primárně pro chlapce. A taky právě ten příběh, to je skoro jasné, že tam bude asi někdo mrtvý. MLP je ale o něčem jiném. Skoro si taky myslím, že umře spíš nějaký záporák místo aby zkamaněl, odletěl nebo něco takového.. Řekl bych, že v hlavním ději se toho moc kvůli tomu nezmění.
Musím súhlasiť. Buď je to len ďalší "vtip" alebo neumrie nikto pre dej dôležitý. Skôr sa však prikláňam k tomu vtipu...
Gratuluji těm kdo tipovali správně:
http://www.mlpinfo.cz/clanek/informace-o...ouze-vtip/
Tušila som... Som i trochu sklamaná. Rainbowlaugh Mohlo to byť zaujímavé, ale chápem, že do FiM by sa to nehodilo.
Nevěděli by ste náhodou kdy začne série 5?