Bronies.cz

Úplná verze: S5 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ta pátá série nebude asi taková jako ty ostatní..., protože...
pomalu všechno objevili, jsou přátelé, sunset shimmer, měli by někoho přidat do party - nemyslíte?
ale to je asi tím, že jsem moc předešlé série nějak moc nesledoval ( viděl jsem už všechny díly, ale napřeskáčku  Rainbowhuh  )
Nah, jak už se to psalo, Hasbro pravděpodobně nechá FiM a EQ
qG oddělené, takže na Sunset se v seriálu asi nepodíváne Twilightsmile
Easy, Mane 6 bude 5. sérii prolézat mapu a na konci něco najdou. End of story.
(05.04.2015, 14:20)Foxtrot Napsal(a): [ -> ]Easy, Mane 6 bude 5. sérii prolézat mapu a na konci něco najdou. End of story.

Právě jsi popsal archetyp "román s motivem putování", který se objevuje v literatuře už od dob babylonských, ne-li ještě dříve. Mnohé z takových se staly klasikou.

Ono archetypů, které lze použít, není zase tolik, a vyplývají ze životních zkušeností člověka už od dob opice. Můžeš sice vymyslet vlastní (za cenu těžké námahy, protože lidský mozek na to není stavěný), ale lidi to obvykle nepřijmou (sice možná takové dílo sklidí vynikající kritiky a mnoho snobů si ho pořídí, ale málokdo to bude číst).
(05.04.2015, 14:20)Foxtrot Napsal(a): [ -> ]Easy, Mane 6 bude 5. sérii prolézat mapu a na konci něco najdou. End of story.

Thank you capitain obvious! Foxtrot se narodil, žije a v budoucnu zhebne. End of story - další prosím Rainbowlaugh

Mě vždycky překvapí fakt, že před vydáním jsou tu komenty "těším se" a pak jsou tu akorát řeči o tom, jak je to pořád hrozný. No tak na to prostě nekoukejte a najděte si něco jiného, když se vám to tak hrozně nelíbí Pinkiesmile
Já neříkám, že je to hrozný, jen jsem si tak nějak zkusil tipnout právě tu nejvíc "obvious" variantu a zakončit to hláškou od Rainbow Dash Twilightsmile
A pak mě Bluebear překvapil, že prý jsem vlastně napsal nějaký archetyp Rainbowlaugh

Ale jinak si nemyslím, že by ta epizoda byla špatná. No, nemám na tu epizodu nějaký větší názor.
Ať počítam jak počítam, tak mi nevychází, že by se jubilejní 100 epizoda, měla vysílat až 13 června jak se všude píše. Mě to vycházelo, že by se měla odvysílat 23. května. Nevíte tedy jak je to s tím datem?
Ano, za předpokladu, že nebude žádný pauza, tak by to tak vycházelo.
Takže možná bude pauza...
Stačilo by, aby vynechali 3x epizodu a už by to sedělo.
A to mi právě nejde do hlavy, proč by dělali hned ze začátku sezóny pauzu. Je to takové nestandartní. Nevím, ale zda se, že ten vysílací plán je tak trochu chaotický a jako by ho dělali za běhu.
No... pokud už vysílají a William Anderson teprve dneska dodělal hudbu pro 9. (100.) epizodu, tak je možné všechno.