Bronies.cz

Úplná verze: S5 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Protože Black Gryph0n nedávno zveřejnil další náznak, tak jsem se rozhodl o tom napsat článek. Pokud rádi spekulujete a zjišťujete co by se mohlo objevit v 5. sérii, tak je toto něco pro vás.

Spekulace: Black Gryph0n možná spolupracuje na MLP
http://www.mlpinfo.cz/clanek/spekulace-b...je-na-mlp/
Já se jen bojím, co dostane Twi tentokrát na konci S5... Křídla má, zámek (království) i když je omezeno nejspíž jen na Ponnyvill, takže je to zpíž takoví panství, než království. Co si myslíte vy?
Zajímavá to otázka. Podle mě už toho moc získat ani nemůže. Je alicorn, princezna, má vlastní zámak, co dalšího by mohla získat je otázka. Jediné co mě napadá je, že by postupně přebrála, po Celestii, vládu nad celou Equestrii. Ale uvidíme, co si na nás scénaristi přichistali.
oooo twilight která přebíra vládu? ne, doufam že se toho nedožiju, twilight by měla plnou hlavu poviností co dělá celestia. ja bych řekl že to tak nebude, je pravda že celestie nemá plnou hlavu povinosti protože jí pomáhá Luna. twilight jako kralovna Equestrie? ne už je prycezna přatelstvi a jako kralovna by něměla hodně času na kamarátky a to by nesplňovala svoje poslání. tak že předpokládám že ne.
Recap RD, je tam záběr z S5.

[spoiler: Že by se RD nechala zlákat přísliby komunismu? Rainbowlaugh]
Myslíš to, kde mala [spoiler: [u]iný cutiemark]? To vyzerá zaujímavo.
Takže hádám, že se jim všem nějak změní cutie marks na rovná se a přijdou o své talenty. Hodně zajímavé. Pinkiesmile
že se jím změní cutie marks? nechápu.
Pokud i v ostatních videích mají to "=" znaménko, tak to možná něco znamená. Pokud je to pouze v tomto videu, tak je to animation error a nemá smysl to řešit.

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
By byla sranda, kdyby v prvním dvojdílu přišli o sví Cmka a získali by je zpět až nakonci S5 Pinkiehappy