Bronies.cz

Úplná verze: S5 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Dayumn, nice,
takze opravdu ztrati cutie marky jako v S2 a budou muset, tentokrat svepomoci bez princezny a jejiho dopis-spamu, dostat zpet a ziskat svoji vlastnost.

A hlavni zaporak vypada jako Collector z ME2, sbira ruzne cutie marky (zivocisne druhy a artefakty) k vytvoreni ultimatniho kouzla.

Celkem originalni zapornak, nice! (a ten klacek co ma vypada jako Cutie Mark Nulifier, pri skrtnuti pres CMko tu udela dve carky jako rovnase a pohlti CMko a posle ho do sbirky. Nice!
Díky, moc pěkně rozepsané, jen bych doplnil, že ty domy jsou taky srovnány do tvaru "=" Rainbowlaugh
Foxtrot:

dobry, jen ten vyraz twi mi prijde spis jako znechuceni nez sok, kazdopadne to vypada ze by to mohlo byt "drsnejsi" nez se cekalo...
Tak tedy pár věcí upraveno Twilightsmile
Podle všeho půjde doopravdy o epické dobrodružství. Jestli se naplní všechny předpoklady, tak se máme dozajista na, co těšit. Jinak výborná analýza. Teďka by to už jen chtělo zveřejnit datum vydání. Tohlo mi už nepříjde jako pohádka pro malé holky. Jde vidět jak za ten čas MLP dospělo. Což je jen dobře.
no... co tomu říct... báječné vypadá to dobře a zajímavě, už se nemůžu dočkat.
bude to hradcore
Jestli to bude tak awesome jak boj s Tirekem na konci 4s tak to bude legen... počkejte si Rainbowlaugh ......dární
Myslím si, že zklamaní nebudeme Pinkiesmile Doufám, že se budu moci v 5s ponořit ještě více do příběhu Ajsmug A hlavně, všiml jsem si, jak hodně se změnil humor od 1s už není takovej, dětskej Rainbowlaugh nebo jak bych to měl popsat... Přijde mi, že se zlepšil i vzhled kouzel a je to víc promakaný ! Myslím si, že není nic, co by nás mohlo zklamat Ajsmug Už se nemůžu dočkat ! Flutterryay
Jo boj s Tirekom bol epický ale podobné věci sa tam budú viskytovať málo kedy....