Bronies.cz

Úplná verze: S5 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Mám zde pro všechny, kteří sledovali livestream nových dílů na webu CinemaQuestria, velice špatnou zprávu. Vedení webu bylo požádáno samotným Hasbrem, aby ukončily streamování jak starých tak i nových epizod MLP: FiM a také filmu Equestria Girls. To znamená, že už se na tomto webu nedočkáme streamu žádných epizod. Byl tak zrušen jeden z nejkvalitnějších zdrojů, kde jsme mohly živě sledovat vysílání nové epizody. Web bude samozřejmě jinak fungovat dále. Nevím jak to bude s ostatními weby, které poskytuji livestream, ale dle mého názoru, se Hasbro dříve nebo později ozve i jim.

EDIT:
Zde je jinak o tom článek na webu EQD:
http://www.equestriadaily.com/2015/05/sa...ves-c.html
D.K.

Mírně OT, ale jak jsem četl tvůj příspěvek, tak se mi hned vybavilo tohle Pinkiehappy A máš pravdu, bylo by to naprosto fenomenální! Rainbowdetermined2
Bylo by to epické, ale jakmile by nepoužili duhovou magii, museli by použít normální zbraně a jakmile by se tam začali řezat, ztratilo by to tu svoji podstatu pohádky pro děti Rainbowlaugh
Facehoof Rainbowlaugh Na EQD si to teda hezky malujou... Myslíte si, že bude v G4 devátá, nebo pozdější řada s dvoustým dílem?

Tak jestli tvůrci budou mít pořád dost nápadů na nové epizody, kvalita a sledovanost nebudou klesat a hračky se dál budou tak dobře prodávat, tak bych tomu i věřil. Jen si to vezmi z dnešního pohledu. Kdo by před pěti lety čekal, že ten seriál bude mít takový úspěch. Dokud to Hasbru bude sypat peníze, tak v tom bude pokračovat.
No právě Sc@lix a koho by dnes napadlo, že do dalších pěti let už může být konec G4? Ať už je to jakkoliv nepravděpodobné.
inb4 neumím si představit G5 Rainbowlaugh
To já jo a mám z toho těžký spaní Pinkiecrazy
Píšou na konci, že dvoj epizoda, že by to byla ta finální?
Podle mě je to myšleno tak, že ta televizní stanice Tiny Pop chystá nějaký svůj speciál, kdy odvysílá dvě epizody po sobě. Podle traileru asi jen s Pinkie Pie. A většinou se v tom videu nacházejí ukázky z jichž odvysílaných epizod. Jen pár záběru je tam opravdu nových. Není to podle mě myšleno jako dvojdíl na konci sezóny.