Bronies.cz

Úplná verze: S5 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Dost možná se snažej vynahradit ten roční hiatus.. + kdyby vše šlo podle plánu tak okolo říjnu by se vysílala S6 letos ne ? Rainbowlaugh (S1 - říjen, S2- září S3- Listopad, S4 - Listopad, akorát to nestihli s tou S5 v dubnu no Rainbowlaugh)
Ale jak padlo na tom twitteru, bojím se aby to nebyla 13ti epizodová série.. to by dost naštvalo
A nakonec to vypadá že bude 7má série než výjde film.. začínal jsem si myslet že s těma mezi-episode hiatusama a tím půl ročním spožděním se snažej co nejvíc zabít čas aby nemuseli dělat S6 a S7 tak rychle Rainbowlaugh
Přeruší konec páté série začátkem šesté... to be continued Rainbowlaugh
Na jednu stranu jsem sice rád, že nebudeme muset dlouho čekat, ale na druhou stranu se obávám, aby to nemělo vliv na kvalitu, protože jde vidět, že 5. sezóně ta delší přestávka prospěla. Jestli by to mělo mít vliv na kvalitu seriálů, tak v tom případě bych si raději počkal.
13 dilna serie vysla z duvodu zmenseneho budgetu a prodeju, mlp fim a jehonbudoucnost se rozhodovala prave v te serii, mohlo projit ukonceni celeho serialu. Nastesti mlp melo obrat pres 1.000.000.000 USD za svoji dobu. Investicni informace napovi o budoucnosti Raritywink
(09.07.2015, 01:19)Aldar Napsal(a): [ -> ]Vím, že to nepatří přímo sem, ale jestli tohle dodrží, tak mě napadá jediné slovo: Wow! (A "WooHoo!")
https://twitter.com/HasbroNews/status/61...3445764096 ((Šestá série již "později tento rok"))! Pinkiehappy

Tak prý ne... jde o falešný poplach. Jde o druhou půli páté sezóny: https://twitter.com/HasbroNews/status/61...1691842560
Tomu bych věřil i více, než tomu, že ještě tento rok začne 6. sezóna. Byla by to opravdu velmi krátká pauza. A navíc tomu napovídá i to, že ještě nevydali info k dalším epizodám. Vím, že to hodně lidi zklame, ale já jsem určitě pro, aby mezi sezónami byla delší přestávka a tvůrci tak měli více času na to, aby sezóna byla opravdu kvalitní.
Ano, taky jsem to právě našel, škoda (Nebo záměrnej trolling? Rainbowlaugh ), no, doufám že neplánujou moc dlouhou pauzu... Twilightoops
Takže predsa letná pauza....
Já jsem tomu věřil hned od začátku, že bude letní pauza, ale je pravda, že mě překvapilo, že jestli už to měli naplánované, tak proč tu první polovinu neodvysílali v celku. Protože pak by ta první polovina skončila na začátku prázdnin a ne tak blbě skoro v polovině července. Abych řekl svůj názor, tak mě osobně ta přestavka zas tak moc nevadí, když jsem dokázal čekat téměř rok, tak nějakých pár měsíců mě nezabije. A navíc nám to čekání zkrátí třetí Equestria Girls, takže to čekání nebude opravdu tak hrozné.
No, túto pauzu by som snáď predýchať mohla, akurát tu stále ostáva otázka, ako dlho sa bude čakať na 6. sériu. Predpokladám ďalší rok, keďže tú už na jar/leto určite nedajú.

A tiež sa modlím, aby EqG 3 nebol posledný EqG film a 6. séria nebola posledná.