Bronies.cz

Úplná verze: S5 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
A ja som sa už tešila, že S5 začne fakt skôr ako to bolo so S4, keď sa ešte spomínalo, že by mohla byť i toho roku a ak nie, tak začiatkom nového roka. Tým som to brala ako január... Dúfam, že vydržím do jari.
(17.11.2014, 17:26)Oggy123 Napsal(a): [ -> ]sc@lix: Rok a pol dlhej pauzy? Keď začala S4 tak stále pracovali na posledných dieloch S4 čiže nemali pauzu.. S4 sa ukončila 10.5. 2014. Je november. To je 6 mesiacov.
3. Séria skončila vo februári. 4. začala v novembri. To je 9 mesiacov.
Tým chcem povedať, že autori majú ešte 3 mesiace času takže nemeškajú oproti minulému roku..

To se nedá tak říct. Na 4. sezonu měli 9 měsíců, protože 3. sezona byla skrácená, proto skončila i dříve. Kdyby měla tak jako předcházející sezony 26 dílů, tak by skončila někdy v květnu a oni by měli na 4. sezonu ne 9 měsícu, ale 6, tak jako u předcházejících sezon. Tak proto mě zajímá důvod proč ta, dobře ne rok a půl, ale rok dlouha pauza.
sc@lix: tak se jich zeptej
(17.11.2014, 17:13)Azuliana Napsal(a): [ -> ]
(17.11.2014, 17:05)Oggy123 Napsal(a): [ -> ]Pre mňa osobne ten teasor bol na nič. Nič nové sme nevideli. Maixmálne dali vedieť, že žijú. A s tou reklamou na konci to doslova zabili..

Přesně. To nebyl teaser, ale pointless předehra přilepená k reklamě na hračku Rainbowlaugh

Lebo v histórii teaserov bol aj nejaký teaser ktorý bol niečo vravný Rainbowlaugh to je ich úloha... proste dať vedieť že sa niečo chystá ale čo to bude to sa dozviete až v trailery :3

Mne len akosi počty nevychádzajú ak bude mať 5. séria 26. epizod to znamená že sa bude vysielať 24-26 týždňov (počítam dvojdiely) V prípade že sa začne hneď v marci tak ukončenie čakajme na konci prázdnin t.j. V Auguste poprípade v Septembri. Kedy ale potom začne 6. séria ? Applejackunsure. Zase až na jar alebo si počkáme rok na jeseň 2016. Robia zmetky a potom mi to nevychádza.
Citace:ZoidySVK: Mne len akosi počty nevychádzajú ak bude mať 5. séria 26. epizod to znamená že sa bude vysielať 24-26 týždňov (počítam dvojdiely) V prípade že sa začne hneď v marci tak ukončenie čakajme na konci prázdnin t.j. V Auguste poprípade v Septembri. Kedy ale potom začne 6. séria ? . Zase až na jar alebo si počkáme rok na jeseň 2016. Robia zmetky a potom mi to nevychádza.

S tím s tebou musím souhlasit. Proto se divím, že to chtějí vydat až na jaře. Asi k tomu mají důvod.
Pokud bude pátá řada stát za to, klidně si počkám ještě rok nebo dva, aby vychytali všechny chyby a udělali z ní všehovšudy nejlepší sérii.

Pokud bude stát za nic, nebudu ji sledovat. Ani kdyby vyšla za týden.

Nevím jak vy, ale já jsem ochoten si na kvalitu počkat. A to, jestli bude pětka dobrá i po takovéhle pauze, je věc druhá.
Myslím že ani nevadí když s5. začne až na jaře, stejně se dočkáme tak jako tak Twilightsmile (i když to čekání je na nic)
Na Equestria Daily jsem se dočetl o dalším Teaseru a o upřesnění data začátku. Bude to jaro 2015. Nemám čas sem naházet odkazy, tak sorry, někdo to sem určitě hodí Rainbowlaugh
Si ke svím počtům o sérijích přihoďte EQG 1 a 2 a k rovnici na S6 jste zapoměliy na chystaný celovečení film s premiérou 2016 o kterym víme méně, než o filmu Warcrime (film o hře Warcraft). Takže S6 možná bude až 2017 Twilightoops

Preboha JARO ?! Minymálně čtyři a půl měsíce. A to to může vyjít i v polovině května (Maya) Rainbowderp To bude velice smutný a tuhý Leden s Únorem a možná i Březnem Applejackunsure

LoL to je jako když se RBD v S4 dozvěděla, že nová knížka s Daring Doo výjde o dva měsíce déle než původně měla Twilightoops Jaká hloupá reference Twilightangry2
Ten film má být 2017 ne Rainbowlaugh a proto si taky myslím, že se S5 a S6 ještě bohatě stihnou + má prý vyjít nějaký spin off seriál navazující na EQG2 o kterém už jsem slyšel od 3 lidí, ale stále mi nikdo nevysvětlil o co jde Rainbowlaugh