Bronies.cz

Úplná verze: S5 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
taky doufáte v návrat Cycloponíka ? Nejlepší backround pony
[Obrázek: cyclop_blues_mlp_by_corruptionsolid-d4a3v4q.jpg]
@Baterka: ne, prosím, jen to ne Pinkiesmile To už by tu epizodu asi z mého pohledu zabili.. já čekám něco příběhově na výši a ne 100% komedii a parodii Pinkiesmile


@ZoidySVK: jj, vím, že Snow Drop ve FIM nebyla na rozdíl od Mashe vůbec, jen jsem chtěl říct, že si nedokážu vybavit žádné další video, kde by nějaká Background postava měla delší role..

Teda, vlastně.. co to kecám. Doktor Whooves a Derpy Whooves mají přeci dost dlouhou seriálovou sérii, ne?

OT: Equestria Girls 1, jj, to tady pamatuji. Vlastně, osobně jsem proti ní pořád zaujatý Ajsmug (dvojka je něco úplně jiného, nebe a dudy) Ale rageqit kvůli Twilightcornovi, ten myslím naši zemičku (teď mluvím o ČR+SR) spíš minul, ne?

Ohledně toho hlasu Octavie, možná že si je jen nepamatuji, nebo jich je víc, ale jsem zvyklý spíš na tento: https://www.youtube.com/watch?feature=pl...qNop0#t=44 a tam zní o něco hlubší.
@Martin

No hej ale do seriálu by som ju určite nedával a Masha ako hraje niekde v pozadí minecraft zo swetie... to už by bolo aj na mna veľa. Takže určite nie, díky.

Doctor whooves sa ukazuje pravidelne veľmi často no a derpy ? Aj keby som nerátal tu "necenzurovanú" epizodu tak aj tak stále... Veľmi často ju je vidieť a vo 4. sérii mala dokonca menšiu úlohu v podobe zastupovania RD.

Je ich viac. https://www.youtube.com/watch?v=zZvGGGHekU4
(27.02.2015, 19:26)Martin Napsal(a): [ -> ]@Baterka: ne, prosím, jen to ne Pinkiesmile To už by tu epizodu asi z mého pohledu zabili.. já čekám něco příběhově na výši a ne 100% komedii a parodii Pinkiesmile
.

Tak je to stý díl. Mlp by si ze sebe (celkově z téhle aktuální generace mohlo utahovat) Mělo by to u mě velké +
Protože moc epičnosti škodí.
@Baterka: 100. díl jako parodie současné generace? Hm... jo, to by šlo.. Pinkiesmile Sice bych raději viděl normální díl s backgroun poníky s osobnostmi, ale tohle také nezní úplně špatně. Lepší by bylo, kdyby to byl díl, který by si dělal srandu ze starších generací ("dělat si srandu z" nerovná se "urážet"), ale to bych asi chtěl moc (a na 99% to tak nebude, to by tam nehráli G4 background poníci, leda by tam šoupli blindbagovou Minty a Wysterii).

No, zdá se, že se na něj raději ani nebudu moc těšit, abych nebyl zklamaný. Ať to bude tedy cokoliv, snad mne to příjemně překvapí.

Ale stejně, dávat tam chyby? Pinkiesmile Pinkie Pie už tam bez pusy v jedné epizodě s Trixie běhala..
No, napadlo mne pár možností, jak to udělat zábavně a celkem vtipně (pro mě), ale to nemusí být zase vtipné pro jiné lidi. Jenom doufám, že kdyby tam náhodou kyklop byl, tak to nebude jako normální poník. Ono to vypadá zajímavě, podobně jako tato scéna v medvědích bratřích: OT: https://www.youtube.com/watch?feature=pl...dtfo4#t=73 ale pak když si to člověk uvědomí: hm, takže ten poník by takhle běhal celý život? I když.. měli jsme poníka na vozíku, tak proč ne poníka s estetickou vadou. To by myslím seriál už přežil.
To už ale přeháním a zacházím do krajností.

Moc epičnosti škodí, ale občas není na škodu. Jen nemám rád čistě vtipné díly. Naopak třeba Coco Pommel epizoda byla super. Bylo to sice o Mane6, ale hlavně se to věnovalo myšlenkám Rarity, a Coco to odváděla do ještě zajímavější roviny.

V mém případě zase platí: příliš moc Mane6 škodí.

Mám takový pocit, že Pinkie Pie jako taková byla zamýšlená (a dělá to čím dál tím víc), aby si z této generace utahovala (potažmo porušuje všemožná pravidla, fyzikální zákony, normálnost, předpoklady, atd.) Pinkiesmile
Já chci Grey Delisle. Aspoň jako hosta.

Zbytkem se nechám překvapit. K bg postavám nějak moc netíhnu, takže je mi vcelku šumák, jestli budou odpovídat "fandom canonu" nebo ne.
Omg! Shout Factory (nějaká vydavatelská společnost zamíchaná s Mlp) vydala detaily o novém Mlp Dvd, které bude obsahovat první dvojdíl z Páté série! Bude se to jmenovat Cutie Mark Quests, tady je popis od nich:
Join The Quest That Everypony Must Take: To Find Their Own Cutie Mark! 

In Equestria, being true to yourself is the key to earning your cutie mark. But staying true to yourself is just as important! Join Twilight Sparkle, Apple Jack, Pinkie Pie, Rarity, Fluttershy and Rainbow Dash — as well as everyone's favorite Cutie Mark Crusaders, Scootaloo, Sweetie Belle, Apple Bloom and Babs Seed — as they journey to find their own Cutie Marks, take on the spirit of chaos and disharmony and visit a village where… everypony has given up their Cutie Marks?! It's all here in Cutie Mark Quests!

Obrázek obalu: [Obrázek: 54a3caa2911cc26127dde6950a9403a0.jpg]

V podstatě nic nového, z trailerů víme většinu, ale už alespoň máme jména epizod Rainbowlaugh Jsem docela zvědavý na datum vydání... Twilightsmile
Zatím zveřejňují věci okolo, ale pořád ne to, co zajímá každého nejvíc. Twilightsmile
Súhlas... Asi ho chcú oznámiť týždeň pred začiatkom... Bojím sa, že to začne najskôr v júni alebo máji...
Já si myslím, že to začne někdy začátkem dubna, nejpozději půlka dubna. Jestli chtěji, aby sezona skončila ještě před prázdninami. Počítam s tím, že se budou vysílat dva díly za týden.

Odesláno z mého LG-P690 pomocí Tapatalk 2