Bronies.cz

Úplná verze: S5 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Jako taky nevím, kde vzali tu úsporu času (v nejhorším případě byli tlačeni ze shora - třeba aby stihli dvě sezóny do toho filmu v příštím roce, takový deadline -, což by mohlo znamenat ztrátu kvality, v nejlepším optimalizovali produkční proces a začali pracovat dříve), ale na soudy je zatím brzy, ale ani z té celkem povedené ukázky nic moc nejde usuzovat.
Podle mě se, ale na šesté sezóně začalo pracovat už mnohem dříve. Už v průběhu vysílání S5. Třeba pracují na dvou sezónách současně.Takže v době kdy se začne vysílat už na ni třeba pracovali rok, rok a půl. Jen si to vezměte z toho pohledu, že i mezi ostatními sezónami, samozřejmě kromě S5, nebyli dlouhé pauzy a nijak se to na jejich kvalitě moc neprojevilo, právě naopak byla čím dal lepší. Je jistě dobré, když na to dostanou o něco více času, ale když si to vezmu z celkového pohledu, tak se nebojím toho, že by se ta kratší pauza na kvalitě nějak projevila.
Hele až teď sem si všiml, že v té ukázce chybí Starlight. Že by přece jen nebyla žádná Mane7?
(29.01.2016, 12:10)Fun1k Napsal(a): [ -> ]Ale ani z té celkem povedené ukázky nic moc nejde usuzovat.

Asi by jsi nedal odkaz na tu ukázku?

Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk
Zde ji máš:

To je bez ozvučení takovej bizár Rainbowlaugh
Ta je tak cute!

Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk
(29.01.2016, 14:13)Dragonalicorn Napsal(a): [ -> ]Hele až teď sem si všiml, že v té ukázce chybí Starlight. Že by přece jen nebyla žádná Mane7?
Ono nie je to asi žiadne veľké prekvapenie. Ono som aj čakal, že ona bude proste len background pony typu Zecora a tak to bude najlepšie. Nie je však vylúčené, že v niektorom diele ešte zohrá veľkú rolu. O Starlight sa myslím nemusíme báť Pinkiesmile
Jamis: tak doufejme, ze se to na te kvalite nepodepise...ono se na to da koukat i jinak: ze tvurci tym byl po S5 "rozjety" a tak se na to vrhli, aby "nevychladli" Pinkiesmile ale myslim, ze zrovna my dva sme v tomto optimisti, ja bych jim veril Twilightsmile
Tak to je normální, že se na dalších sezónách začíná pracovat o dost dřív (tuším, ze na nějaké se pracovalo 2 sezóny dozadu, ale nejsem si jistý). Co se týče Starlight, bylo by divné, kdyby nebyla blízká Mane 6, možná jen v téhle ukázce není.