Bronies.cz

Úplná verze: S5 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Aj som čakal, že bude aj EQG4 (ak to teda nie je samostatný seriál). Ono v 3. filme asi neuvidíme Sunset Shimmer z nášho sveta, len Twi a tak logicky, že už by sa mala ukázať aj tá. Ale tipujem, že tá bude zlá alebo teda ešte zlá.
Za mě musím říct, že se spíše více přikláním k té variantě, že to bude nový seriál. Abych řekl pravdu, tak mi to moc do série filmu moc nesedí. A to hlavně z toho důvodů, že jsme se vždycky motali kolem jednoho místa a to Canterlot High a nyní by jsme se najednou měli vydat, jak to podle názvu vypadá, do Everfree Forest. A navíc mi přijde, že by se v tom jednom filmu vše nevysvětlilo.
EQG jako možný seriál? Tak buďto to bude kravina epickým rozměrů, nebo televizní počin roku Rainbowlaugh
WOW, takže bude i 4?? SUPER!!! Teda.... aspoň dúfam, že super, niečo mi hovorí, že Sunset tam už neuvidíme, zdá sa, že v EqG 3 sa vráti do Equestrie a nahradí ju human Twi (súdiac i od toho, že jej bude chýbať Equestria a tým by sa mohla i spolovice vysvetliť tá pauza v season 5, plus že film bude ako prvý -Sunset sa vráti do Equestrie a potom sa v nejakej z nasledujúcich epizód S5 objaví. Videla som už o tom špekulácie a dávajú mi zmysel). Ibažeby prichádzala do ľudského sveta potom na návštevu počas EqG... Ja teda neviem, či sa mám tešiť. Rovnako tak v prípade EqG seriálu, pokiaľ je moja predtucha správna.
OH takže ono to letos neskončí hmm? Fluttershyouch No aby nám S7 nekončila s mane 7, nebo víc a se dvěma princeznami v čele. Facehoof
No, tak o tom hlboko pochybujem, hoci je Mane 7 (so Sunset) môj sen.... Hasbro už bolo schopné veľa vecí, ale toto by si v seriáli určite nedovolili... Ak sa Sunset vráti do Equestrie, pochybujem, že ju ešte uvidíme medzi hlavnými postavami.
Na druhou stranu... Co vím (teda můžu se mýlit), ale fandomu asi nejvíc na EQG vadilo to prostředí střední školy, které vystřídalo říši divů Equestriji. Takže si řekli....

Vycucáme si z prstu další průchod mezi těma dvěma světy, který objevily ty lidské verze (kdysi) a vytvoříme jejich uzavřenou komunitu uprostřed té jungle, která se chová pro nás samozřejmě naprosto přirozeně a tedy pro poníky je to neznámá a nebezpečná oblast. Díky čemuž je do teď nikdo neobjevil. Až do teď! A možná by ten průchod nemusel lidi měnit na poníky ne?

Ale ještě musíme rozhodnout jestli seriál, nebo film.
Já nevím, jak ostantím, ale mě teda ze začátku vadilo spíše to, že to budou lidi. Ale EQG 1 i 2 mě přesvědčily, že to taková katastrofa není. Pinkiesmile
Na webu Zap2it bylo zveřejněno datum, kdy má začít druhá půlka sezóny. Jestli je to datum pravdivé, tak na v pořadí 14. díl se můžeme těšit už, co nevidět a to přesně 12. září.

Zdroj:
http://www.equestriadaily.com/2015/08/za....html#more
Na jakých Streamech sledujete premiéry MLP ? Pisněte mi sem prosím, ať vím na jaké můžu dávat link v zakládajícím příspěvku.