Bronies.cz

Úplná verze: S5 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Až na jaře? Oh for the love of- oh well, už aspoň víme roční období Rainbowlaugh takže hádám cca březen...
Celkom cool teaser a zabijú to tým zámočkom na konci Rainbowlaugh Ako by tým chceli naznačiť: "primárne je to stále pre malé dievčatká, zmierte sa s tým" Rainbowwild
Až na jaře?! Kdo má čekat dalšího půl roku, ale tak co se da dělat. Sice je pravda, že aspoň víme kdy to příbližně začne, ale i tak. Zajímalo by mě z jakého důvodu to dávají tak pozdě, když minulé sezony začaly vždycky na podzim.
Pre mňa osobne ten teasor bol na nič. Nič nové sme nevideli. Maixmálne dali vedieť, že žijú. A s tou reklamou na konci to doslova zabili..
Počkať, takže S5 bude až na jar?? Dúfala som, že ešte v januári...
(17.11.2014, 17:05)Oggy123 Napsal(a): [ -> ]Pre mňa osobne ten teasor bol na nič. Nič nové sme nevideli. Maixmálne dali vedieť, že žijú. A s tou reklamou na konci to doslova zabili..

Přesně. To nebyl teaser, ale pointless předehra přilepená k reklamě na hračku Rainbowlaugh
Cože?!
Jupíííííííí S5 se řídí k nám Rainbowlaugh
Moment až na jaře Twilightoops to teda budu nadávat ale ne tady
Jo, máte pravdu Rainbowlaugh mohli aspoň ukázat nějaké kousky animace nebo tak... takhle jsem se akorát dozvěděl, že to bude na jaře a že si mám padat koupit friendship rainbow kingdom playset.
Nejdříve jsem si myslel, že i když napsali, že to má vyjít 2015, tak jsem věřil, že i přesto by to mohli vydat ještě letos. Když to tak dělaly u minulých sezon. Pak jsem si řekl dobře letos to asi nebude tak jsem doufál, že nejpozdějí v lednu by to mohly spustit. A jak jde vidět tak i v tom jsem se spletl a myslím si, že nejenom já. Jak už jsem psal, fakt by mě zajímal důvod té rok a půl dlouhé pauzy od začátku 4. sezony.
sc@lix: Rok a pol dlhej pauzy? Keď začala S4 tak stále pracovali na posledných dieloch S4 čiže nemali pauzu.. S4 sa ukončila 10.5. 2014. Je november. To je 6 mesiacov.
3. Séria skončila vo februári. 4. začala v novembri. To je 9 mesiacov.
Tým chcem povedať, že autori majú ešte 3 mesiace času takže nemeškajú oproti minulému roku..