Bronies.cz

Úplná verze: S5 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
No, neviem teda, každému to nejak vychádza na jún (oni rátajú Vianočnú epizódu s Maud, že vraj by mala mať premiéru v zime, čo je podľa mňa nepodstatné). Ale jún je príliš neskoro z môjho hľadiska. A okrem toho, musí to začať tak, aby to skončilo, kým pôjde tretie EqG a to je potvrdené na jeseň 2015. Takže určite 5. séria do Novembra musí skončiť, asi neodvysielajú film počas 5. série (prvé 2 filmy nasledovali až po 3. a 4. sérii, asi to nebude teraz inak). To ale stále vychádza i na jún -6 mesiacov do Novembra. No osobne pochybujem, že budú vysielať 2 epizódy týždenne.
Ale také pochybuji, že by seriál vysílali během letních prázdnin, kdy je každý na dovolené a moc lidí by se na to nedívalo. To by byli sami proti sobě. Proč má asi většina seriálů přes prázdniny pauzu. Buď to začne tak, aby to stihly odvysílat do prázdnin a budou dávat dva díly týdně, a nebo budou dávat jeden díl týdně a sezonu rozdělí na dvě části.
Tiež si myslím že 5 sériu rozdelia a cez leto si dajú pauzu a medzi ňu vsunú aj film. Bežne to tak robí napríklad South park.
No keď už povedali, že to začne na jar, tak tým určite mysleli to, že to budú dávať aj cez leto do jesene (asi na to predsa nepomysleli). Ale tak pevní fanúšikovia to určite budú sledovať i počas prázdnin. Žeby sa na MLP kvôli prázdninám vykašľali? Keď sa každý na to tak strašne teší. A ak by Hasbro nemalo v pláne vysielať to cez leto, určite by sa nerozhodli začať na jar. Je to celé strašne divné. O tom, že budú vysielať viac než 1 epizódu týždenne, by sa asi už hovorilo, myslím (a skončilo by to priskoro, ak by to malo trvať od jari len do leta). A znovu opakujem, je tu ešte film, potvrdený na jeseň. Takže pochybujem, že by film odvysielali skôr, než dokončili 5. sériu. Nič z toho, že bude letná pauza sa ešte nespomínalo. A bola by to fakt blbosť urobiť po roku čakania.
Nooo veď uvidíme ale 2 epizody za týžden by som osobne určite nechcel.
Moc bych se divil, kdyby se seriál vysílali i o prázdninach. Ani Hasbro neni tak blbé, aby pro něho tak důležitý seriál, vysílal v době, kdy by se na něho dívalo nejméně lidí. Ale pořád je pravda, že většina lidí je o prázdninách pryč a dokonce i skalní fanoušci. A navíc, dovolená není něco, co si většinou naplánuješ během jednoho dne. A pochybuji, že by lidi rušily, již zařízenou a zaplacenou dovolenou jen kvůli nějakému seriálů. A těch pár lidí, co by zůstali doma by tomu moc nepomohli.
Vysílat přes léto?

Tak proč ne? A zrovna u MLP, které možná většina Bronies světa sleduje buď přes stream, nebo až později, či druhý den ... Přece jen v sobotu odpo. se mi to často nehodí ani v zimě a určitě nejsem sám. Myslím si, že to v Hasbru nevidí jako překážku.

Ale hádat se můžeme jak chceme. Uvidíme co bude v ohlášení S5
Podle jedné konspirační teorie by začátek mohl připadat na 2. května. Protože pokud bychom počítali 24 týdnů vysílání (22 dílů a 2 dvojdíly), tak by tímto poslední dvojdíl připadl na symbolické datum 10.10. Ale je to, jak říkám, myšlenka nepodložená žádným oficiálním prohlášením.

Taky nevím, nakolik jsou mé znalosti o obchodních vztazích přesné (asi vůbec), něco jsem si dohledal, ale pokud vím, tak v Discovery Family, kam se FiM přesunulo po ukončení Hubu, je Hasbro jen minoritní vlastník a tak kdoví, co a jak mají domluveno co se týká vysílacích časů.
Tak to potom Hasbro fakt zle premyslelo. Nestačí ročná pauza čakania a ešte i letná pauza, keď už to konečne začne. To mi vôbec k MLP nesedí. No uvidíme. Ale i tak sa modlím, aby tá letná pauza nebola (pre mňa by to bolo už príliš)....
Já se vůbec nehádám jen tu dávám důvodu, proč si myslím, že to začne dříve. Ale seriál není pořád primárně určený nám, sice je pravda, že už i na nás bere ohledy. Nicméně je pro Hasbro stále důležitá sledovanost v televizi a tím pádam příjmy z reklamy. Ze streamu na netu většinou nic nemá. Neberu v potaz streamovací servery jako je Netflix, Google Play...apod.