Bronies.cz

Úplná verze: S5 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
bylo by zajimavy, kdyby to proste neoznamovali a jen to proste zacli necekane vysilat Rainbowlaugh uplne vidim ten poprask na netu - stastlivec, kteremu se podari prvni epizodu nahrat se stane nejzadanejsim bronym na svete Pinkiehappy
Ať to vyjde kdy chce, už se vidím jak nedočkavě čučím před obrazovkou na live vysílání ve full 420p kvalitě s plyšákem v jedné a Nutellou v druhé ruce hltajíc každé jedno slovo Rainbowlaugh.

Nevermind Im fine.
2Macaman: Spousta seriálů skončila dřív, než začala, protože nikdo nedělal reklamu na jejich první díly.
Black: neboj nově už bude dostupná i HD kvalita pro livestream

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
(16.02.2015, 23:20)Oggy123 Napsal(a): [ -> ]Na prvom obrázku ten poník v pravo hore. zdá sa mi to alebo to je [spoiler: alicorn?]
Ja len, že ten štýl tela + si nie som istá či má krídla alebo nie.

No, tenhle typ těla se už u jednoho nealicorna objevil - Fleur de Lis. Tenhle typ u ní měl vyjadřovat "modelkovost", takže třeba půjde o podobnou postavu.

Mě spíš zaujala ponička s dredy a "zhuleným" výrazem Rainbowlaugh
Azuliana: rastamanka je cool taky se mi libiPinkiesmile
(18.02.2015, 10:00)sc@lix Napsal(a): [ -> ]seriál ještě není zcela hotový a Hasbro datum radší neoznámil, z toho důvodu, aby ho nemusel měnit, v případě, kdyby se vyskytli nějaké potíže.

Myslím, že nejako v januári alebo možno dokonca ešte v decembri na Twitteri niekto písal, že S5 je hotová a teraz stačí len počkať kým sa začne vysielať.
Tak to jsem jaksi přehlídnul. Díky za opravu. Tím pádem už vůbec nechápu, proč kolem toho dělej tolik tajnosti a nechtějí to datum zveřejnit. No, co se dá dělat, budu muset počkat, i když už je to fakt docela dlouho.
Zřejmě tím myslíš toto. Psal jsem o tom na MLP Infu. http://www.mlpinfo.cz/clanek/storyboardy...si-hotove/
konečně hračky pro 5 ŘADU dostali pořádnou modelaci ! ne jen tu příšernou - bezvýraznou mrtvou tvář.

JOKE
[Obrázek: tumblr_nhnvtuQown1qeq8xmo1_1280.jpg]