Bronies.cz

Úplná verze: S5 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Podle mého minimální, přeci jenom, MLP je značkou Hasbra a HUB byl jenom kanál, kde se MLP vysílalo... I kdyby se nakonec rozhodlo o úplném ukončení spolupráce mezi Discovery a Hasbrem, tak by se MLP přesunulo akorát na jiný kanál, než Hub a měli bychom akorát jiný vysílací čas, watermark... Co nejhoršího by se mohlo stát je kdyby nastalo nějaké to protahování až do doby začátku S5, a to by se tak muselo odložit.

Hasbro má z FiMu až moc velký příjem na to, aby jej nechalo jenom tak skončit. Rainbowlaugh
Je tohle diskuze i nad spoilerama?

Odesláno z Taptalk@LG G3
Kedy bude S5?
NJN. Kdyby radši místo trapnýho filmu ze střední zapracovali na seriálu. Udělali by líp. Applejackunsure
Tiež si myslím, ako celkom sa na film teším a som zvedavý aký bude, ale radšej by som sa už díval na 5. sériu.Pinkiesmile
Však film nie je zlý nápad, ale keby je z toho väčší trhák (chcem poníkov miesto dôstojnej konkurencie Monster High a pod. Trixieshiftright ). Miesto úvodného dvojdielu novej série s nejakým zloduchom, ktorý dokopy trvá cca. 50 minút, radšej spraviť celovečerák a trošku to predĺžiť. Lebo aj tak ani do tých 50 minút sa často také dramatické zápletky nezmestia a takto by to vyriešilo viac dilem. A sériu miesto toho začať normálnymi príbehmi z Ponyvillu a tak Pinkiesmile Dokonca sa niekedy všetko nezmestí ani do tých zhruba 25 minút pri "obyčajnom" príbehu. Ale aj tak si myslím, že tento čas je dostatočný, takže konkrétne tu by som nič nemenil.
Som zvedavá aký bude ten film, ale aj tak sa viac teším na S5. Čakám že v tom 100. diely sa objaví väčšina backround ponies a veľa pesničiek. Pinkiehappy
(18.09.2014, 08:54)xsoft Napsal(a): [ -> ]Je tohle diskuze i nad spoilerama?

Odesláno z Taptalk@LG G3
...

Odesláno z Taptalk@LG G3
Zrovna u diskuze o nové sérii bych založil radši samostatní téma, které by se zaměřovalo specificky na diskuzi o spoilerech a faktech a ne jen na odhady a domněnky jako je to tady.
Přeci jen, série je velká věc u ní by spoiler asi mohl vadit a podle mě je jednoduší mít na to vlastní téma než diskutovat za spoiler buttonama.