Bronies.cz

Úplná verze: S5 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Half life 3 Confirmed! And 4 the mad ones, it's Offtopic Pinkiesmile
Zajmalo by mě, jestli v S5 uvidíme Twilight unicorna. Zní vám to šíleně? No v díle Famyli reunion, Granny Smith zmíní, že je to sto úplňků od poslední ho rodinného setkání, ale poslední bylo (teda aspoň to tak vypadá) v prvním dílu první série. A promíchané pořadí dílu mezi S1 a S2 je zřejmé a myslím že i v S3 je to taky trochu pomotaný. Takže S3 E08 se nejspíž odehrává v době, kdy je Twi už alicorn a v tom díle se ani neukázala. Nebo je Meghan vážně [spoiler: retard] Twilightsmile

Na druhou stranu.. nevíme kolik úplňků má jeden rok v Equestriji Twilightblush
Anebo v pohádce pro děti hledáš něco, co tam není Rainbowlaugh chci tím říct, že takhle složitě nad tím nejspíš nikdo z autorů neuvažoval, poněvadž takové věci děcka vůbec nesledujou.
Ale já su dítě co tyhle věci sleduje Pinkiehappy
Tak tohle jsem se nedonutil dát na MLP Info, protože to je až moc spekulativně-bluvární... (ale vydalo by to na pěkný článek Pinkiesmile ) Ale tady to nevadí.

Podle komentáře Black Gryph0na se možná nějaká brony celebrita nebo OC objeví v seriálu.
http://2.bp.blogspot.com/-wtEW6wpbaM4/VH...368194.png

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=Zbz2iBNp...nebhnuju04

Vzhledem k tomu, že se Black Gryoph0n osobně zná s Michelle Creber už několik let (asi i z doby před MLP: FiM), spolupracují spolu a mají stejného agenta a vzhledem k tomu, že se osobně zná i s dalšími dabéry, jako třeba Andrea Libman nebo Tabitha St. Germain a také s nimi spolupracuje, tak je možné, že se právě on objeví v seriálu.

Jak psal v jednom komentáři, tak dabéři to sice přímo neovlivní, ale kdyby dostal šanci tak by se účastnil konkurzu. Takže je možné, že mu to vyšlo.

Minimálně co se týče OC v seriálu, tak by to nebylo poprvé. Viz MandoPony http://mlp.wikia.com/wiki/MandoPony
jo toby mohla. ale neuděla to protože vý že tu má na zemi bronies. spoustu poniku kteři miluji Equestrii. jsme proni stejně duležiti jako její Equestrie. jsme jeji současti. je to naše pryncezna tam i tady. ne jako zeman. kdybych mohl volit celestii tak to má mit. žadnej zeman nebo jinej prezident ale celestie! lol to jsem to ale rozjel.
(30.11.2014, 15:38)blesk1j_CZ Napsal(a): [ -> ]je to naše pryncezna tam i tady. ne jako zeman.

Hej hej, brzdi. Zeman je moje princezna!
tak to si dám šutr na plyn. moje lod nema brzdy a inencialni tlumiče jsem vyhodil z lodi do vesmirneho prostoru. šetři to energii a palivo.
ale nic proti tobě.

EDIT: ale Celestii by jste chtěli a nesmim zapomenout na Lunu. takže by se česka republika spojila s EQUESTII a naše republika by se přejmenovala na česka Equestie
(30.11.2014, 15:38)blesk1j_CZ Napsal(a): [ -> ]jo toby mohla. ale neuděla to protože vý že tu má na zemi bronies. spoustu poniku kteři miluji Equestrii. jsme proni stejně duležiti jako její Equestrie

Kdyby Celestie viděla co tihle "milovníci Equestrie" tvoří za díla, jistě by i přes svůj odpor k násilí všechny do jednoho odstranila Rainbowlaugh
Tak jo stop Off topic prosím Rainbowhuh