Bronies.cz

Úplná verze: S5 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
blesk1j_CZ: Samozřejmě, že to bude v originále. Tak rychle by asi dabing nestihli.
Btw, tak nedělej dvě věci, ale jen jednu, pokud se konkrétně díváš na originál.
S českým dabingem počítej v tom lepším případě na konci letošního roku. V tom pravděpodobnějším, ale spíše až někdy v první polovině toho příštího.
ne na original se nedívám.
ja se na MLP koukám neustále když jsem na PC, já prostě bez toho nevydržím. MLP mam staženou a hraje mi na pozadí. takže v horním levém rohu, hru mám na celou obrazovku, ne fullskryn. sice mi to zabere trochu hraci plochy ale to nevadí vždycky to jde přesunout dle potřeby

EDIT: No tak to si počkám, snad to přežiju. Dik sc@lix
Na EQD vyšel další docela zajímavý článek, který se týká S5:

http://www.equestriadaily.com/2015/01/in....html#more

Myslíte si, že by to mohla být pravda, nebo v tom je ukrytý jiný smysl. Podle mě by to bylo docela šokující, kdyby něco takového udělali. Co si o tom myslíte?
No, podle mě je to trolling někoho z Hasbra ale... kdo ví. V Transformeřích seriálech (další značka Hasbra) charaktery umírají poměrně běžně a dětští diváci to taky přežijou. Hlavně Optimus Prime umře aspoň jednou snad v každý kontinuitě (a obvykle obživne) a další Transformeři taky (tentokrát obvykle bez obživnutí), takže tak.
No, Twilight už vlastně umřela Rainbowlaugh Ji vypařili a přeskládali
Jestli tam vůbec někdo [spoiler: umře], tak půjde nejspíš o záporáka a nebo o nějakou hodně vedlejší postavu, která se na začátku dílu zmíní, že má před svatbou a nebo se těší, až uvidí své děti Pinkiesmile

Znaménka zatím ponecháme spekulacím. Taky to může být třeba kritika komunismu aneb "si představte to hrůzu, kdybychom byli všichni stejní". A nebo naopak to může být ideální společnost, kde jsou si všichni rovni.
Ja myslím, že ak je to pravda, môže to byť i Granny Smith (hoci je dôležitá postava, dáva to zmysel), alebo možno len nejaký flashback, kde sa dozvieme, ako umreli rodičia Applejack, alebo proste možno umrie niekto z rodiny mane 6 (okrem CMC, Big Macintosha, Maud a Shining Armora Rainbowlaugh).

No a videla som tam zmienku "Mane 7"... Predpokladám, že tou "7" mysleli Spikea... Určite nie Sunset Shimmer...

Za mňa osobne, smrť by som v MLP uvítala (ak to nemá byť žiadna hlavná postava). Mohla by z toho byť zaujímavá a dojímavá epizóda...
Tak to uvidíme jak se MLP vypořádá se smrtí je li to pravda. Jen aby to pak nezačali přehánět Twilightoops . Pokud jde o Mane 7 radši bych tam videl Sunset než Spike-a.
Až na to, že tam neříká "Mane 7", ale "7 main characters", což znamená v překladu "7 hlavních postav".
Takže je docela očividné, že tím myslí Spika, protože on je jedna z hlavních postav.

Jste to asi vůbec nečetli, nebo nevím...

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk