Bronies.cz

Úplná verze: S5 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ty Teasery nebyly jen ukázka toho, co prožili. I tím trochu naznačovali, o čem bude příští sezóna. O tom =, u Teaseru RD jsem si všiml, že RD byla dost pomalá, na to, jak rychlá bývá. A při tomto záběru, ve kterém se ukáže její znaménko v podobě =, říkají "her loyality has no equal" a equal znamená anglicky =. Možná to byla jen velká náhoda a rozebírám to moc dopodrobna, ale což. Já si nejdříve myslel, že to není =, ale takový ten znak pro pozastavení, tedy mě napadlo, jako že se jim "pozastavily" cutie marky. To by bylo zajímavé, ne?
Každopádně tam taky (skoro ve všech) říkali o tom, co prožili a poté jestli jim to vystačí na to, co je čeká.. tak mě napadá, jestli tím nemysleli to, že tyto vlastnosti ztratí tím zmizením CM. Mě to teda natěšilo a myslím si, že to bude i lepší než to, že se jim ve S3 pomíchaly. (ne že bych proti tomu něco měl, byla to hezká epizoda)

No, mně osobně do vážně hodně nadchlo a těším se na to.

Hm.. "jaro", ale co si pod tím mám představit? Budeme čekat 2, nebo 5 měsíců?
Ja si myslím, že to začne někdy buď v půlce března, při nejhorším na začátku dubna.

Odesláno z mého LG-P690 pomocí Tapatalk 2
Davis Unicor ja sem nad tím rozmíšlal a blo by to zajímaví ale moc ma to nepoteší tak budem dúfať že o tom nebude celá seria Pinkiesmile
Davis Unicorn:
Jo, všechno správně.
Jen to "her loyality has no equal" bych nějak extra neřešil. V překladu to prostě znamená, že se jí ve věrnosti nikdo nevyrovná.
FANON!

Nabízí se otázka, jestli na začátku ztratí svá CM a celou sériji budou mít jen ty "rovnátka" . A po dobu S5 se tak bude celá Equestrie rozpadat Pinkiegasp Nebo se jim ty CMka budou postupně vracet.
Dragonalicorn:
Už z celé podstaty toho jak se v MLP dělá příběh je jasné, že to bude buď zápletka prvních dvou epizod nebo posledních dvou...
V MLP zatím nebylo něco co by nějak ovlivňovalo celou sérii (kromě alicornizace). MLP je seriál, kde prostě člověk nemusí znát celou sérii aby pochopil jednotlivé epizody.
sc@lix: Též

Pinkie.Bobik: No, tak jako byl by to zajímavý příběh, ale asi máš pravdu. Ale z nějakého důvodu mi na něco takového příjde dvojdíl malý. Rainbowlaugh

Foxtrot: Jasně, chápu, jen mi připadalo jako zajímavá náhoda, že to řekli zrovna ve chvíli, kdy tam byla ta scéna. Asi aby na to nějak upozornili..

EDIT - Foxtrot: Počkej, tou alicornizací jsi myslel ty klíče v S4? Jestli ne, tak jsi na to zapomněl.
Davis Unicorn:
Ne, myslel jsem Twilycorna...
Ale na ty klíče jsem zapomněl, to je pravda... No, tak se tam už přeci jen objevilo něco co prostupovalo celou sérií.

Ale stejně si nesmyslím, že by na celou sérii změnili všem poníkům znaménka na =
To je asi tak na stejné úrovni, jako kdyby na začátku série Mane 6 odcestovali do Gryfoního království a celá série se odehrávala tam.
Samozřejmě, taky bych nechtěl, aby to bylo na celou sérii. To by jim asi došly nápady Rainbowlaugh
nápady bi boli ale bylo bi to celé na jedno kopítko takže tak Pinkiesmile