Bronies.cz

Úplná verze: S5 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
(03.03.2015, 20:05)Quint-t-W Napsal(a): [ -> ]Podle jedné konspirační teorie by začátek mohl připadat na 2. května. Protože pokud bychom počítali 24 týdnů vysílání (22 dílů a 2 dvojdíly), tak by tímto poslední dvojdíl připadl na symbolické datum 10.10. Ale je to, jak říkám, myšlenka nepodložená žádným oficiálním prohlášením.

Taky nevím, nakolik jsou mé znalosti o obchodních vztazích přesné (asi vůbec), něco jsem si dohledal, ale pokud vím, tak v Discovery Family, kam se FiM přesunulo po ukončení Hubu, je Hasbro jen minoritní vlastník a tak kdoví, co a jak mají domluveno co se týká vysílacích časů.

Mně podle této matematiky vychází 26.dubna, ale to je jedno, protože je to stejně velmi nepravděpodobné.

1. Minule autoři ohlásili MLP s předstihem více než dvou měsíců (vím, že jsme pak odpočítávali premiéru den po dni od první epizody - den po poslední epizodě nastala premiéra 4.série) Pochybuji, že by to letos oznámili takhle na těsno, když vždycky to bylo s delším časovým rozestupem.

2. Myslím si, že určitě budou nějaké "hluché soboty" (nevím jak to lépe pojmenovat) Vždycky byly. Myslím si, že jsou nevyzpytatelné. (nejsem si úplně jist) Takže by to, s takhle velkým předstihem, naplánovat stejně nešlo.

Jinak myšlenka je dobrá. Já se ale současně spíš bojím, že na 5.výročí od první FiM epizody připadne 100. epizoda. (S05E09) Pak by začátek sezóny připadal na 15.srpna (nebo dřív, záleží na počtu "hluchých sobot")
Tady máte nad čím spekulovat, když vás to tak baví Rainbowlaugh
http://www.mlpinfo.cz/clanek/spekulace-n...e-na-imdb/
ou ou ou jé konečne špekulovať nebudem ale dúfam že to je pravda Pinkiehappy
Jsem opatrně natěšený. Přece jen to bude téměř celý rok od konce S4, to je zatím nejdelší MLP hiatus, a doufám, že to bude dávat nějaký smysl, když S4 docela uceleně završili. Z těch pár ukázek to vypadá slibně, to jo.

Co se týče background character epizody - no nevím, mě se background ponící líbí jako background, pro vše ostatní je tu fan tvorba, doufám, že to nebude úplně moc okaté. No ale uvidím, co z toho bude, možná tam bude Mane 6 jako background Pinkiehappy Mohlo by to třeba ukázat den v Ponyville, aniž by se stalo nějaké moc velké drama, třeba takové minipříhody.

I když bych moc chtěl, tak si nemyslím, že S5 začne za měsíc. Vidím to minimálně na konec dubna, ne-li později. vždyť ještě toho ani moc neuvolnili.
Popravdě, mě by se velmi hodilo, kdyby MLP začalo až koncem května.
Hádejte proč Twilightsmile Maturita... Ale i kdyby to začalo před, tak ten sobotní večer tomu překladu obětuju.
(03.03.2015, 10:39)sc@lix Napsal(a): [ -> ]Zatím zveřejňují věci okolo, ale pořád ne to, co zajímá každého nejvíc. Twilightsmile
Jo. Kolikrát za díl tam bude derpy

via G2 ponyphone
Spoiler: Na konci sezóny se ukáže, že všichni ponící byli ve skutečnosti Derpy v různých převlecích.
Tvl, to jsem chtěl mít jako exkluzivní tajný článek pro MLP Info a on to Fun1k jen tak plácne veřejně do tématu... Takový bomba a teď je to v tahu... Unsuresweetie
Tak si shrnu pár věcí.
Co chci v S5 vidět:
-návrat Gildy
-epizodu pro RD
-noční můru pro Apple Bloom a Lunu zachránkyni
-Discorda, jak pomáhá dobru (kvůli tomu ho polepšili, a zatím výrazně nepomohl
-CM pro CMC
Co předpokládám, že tam bude:
-město plný poníků s tímhle = místo CM
-všechny CM ukradený a uklizený v nějaký jeskyni
-Pinkie, jak nechápe úsměvy
-mane 6, jak taky dostanou = místo CM
Vadí mi to? Ne.
Líbí se mi to? NE!Twilightangry2
Ty trailery jak na béčkový film mi vadí.
Proč by Pinkie neměla chápat úsměvy? To tam bylo kde?