Bronies.cz

Úplná verze: S5 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Hle neslibovali nááááhodou tvůrci, že charaktery z EQG, jako např Sunset se v seriálu nikdy neobjeví? Nebo psali že možná?
Tvůrci taky slibovali, že Twilicorn nikdy nepřijde a že ty zvěsti jsou lež.

ale tyhle synopse pocházejí z 4chanu, takže pravdivost i naprostá nepravdivost jsou zhruba stejně možné.
Minetex: No, alicornom by sa asi nestala, keby bola zlá, takže tá nádej tam je. Celé to fakt nedáva najmenší zmysel. Som extrémne zvedavá na tento dvojdiel, ale kým to neuvidím, z tej Sunset nemám dobrý pocit.

Dragonalicorn: Práve preto Sunset v tejto epizóde v takomto prevedení príliš neverím.

Discordian: V takom prípade by som bola za to, aby to bola lož, ale skôr verím tomu, že sú pravdivé.
Tak SunSet Shimmer je z Pony sveta a patri do neho.. tudiz at se klidne vrati. Nekde v EqG svete je i kopie Sunset.. a nebo je nekde zahrabana, kdo vi - viz. offiko komiks od Hasbro/IDW ohledne Sunset Shimmer v edici komiksu SDCC 2014 (je to tu nekde na foru - vlakno ode mne).

Found it:
https://bronies.cz/Vlakno-Comics-Exclusi...et-Shimmer
Máš na mysli komiks "The fall of Sunset Shimmer"?

PS: Má niekto pocit, že tieto informácie sú falošné? Zatiaľ niesú ani na Equestria Daily, ani o tom nikto inde ako tu nehovorí, ani nevie. Vidím a počujem o tom jedine tu. Je to určite pravé?

A som tiež jediná, komu vyskakuje hrozba pri vstupe na tú stránku s tými synopsami?
Máme tu něco velice zajímavého o tom co bude, nebo taky možná nebude  Twilightsmile  v S5. Nelze potvrdit pravost obrázku, ale vypadá to velice zajímavě Rainbowkiss

!Spoiler alert!
http://www.equestriadaily.com/2015/07/ne....html#more

Plagát s částečně odkrytými postavami co se už v S5 ukázali. Zbytek jsou charaktery co se teprve mají objevit. Takže to bude např. FS brácha, SSsina manesix z alternativní reality, a všiměte si taká CMC, tak že by konečně? Rainbowkiss Flutterryay
Pro všechny, kteří žerou každou zprávu i s navijákem: trocha toho canonu od M.A.Larsona.

[Obrázek: 0sGbbyu.png]

Těším se na další diskuze hardcore canon-fanatics Rainbowlaugh
No veru, time paradox sme už s Twi mali, žeby Larson chystal nejakú časovo praštenú epizódu naozaj? Rainbowlaugh

Sweetie Bota z toho musí bolieť hlava, veď ako GLaDOS tvrdí, paradoxy sú ideálny spôsob zneškodnenia umelej inteligencie (s výnimkou "designated morons").
[Obrázek: CKktQpuW8AAl0v2.jpg]
"SSsina manesix z alternativní reality" -takže si tam niekde našiel Sunset? A tie popisy sú teda naozaj pravé?
A inak áno, zdá sa, že CMC už naozaj svoje dlho očakávané cmka získajú! Rainbowkiss Lenže ak sú teda tie popisy pravé, tak teda v ktorej epizóde, keď žiadna na to neznie? Prečo mám zlý pocit, že ich získajú len v alternatívnej realite, ktorú má mať na svedomí Starlight?

Oh a čo ak na tom niečo je? Rainbowlaugh Pokiaľ ide o to, že Scootaloo by bola dcérou mamy Rainbow Dash (čo by znamenalo, že Scoot a Dashie sú naozaj sestry len o tom nejakým spôsobom nevedia). Akurát neviem, ako by to mohlo súvisieť s Fluttershy. Rainbowlaugh
Hasbro, respektive Hasbro Studios vydalo svůj plán na rok 2016 a vyplývá z něho dost zajímavých zjištění. Kromě již potvrzené šesté sezóny MLP se můžeme těšit i na něco, co se skrývá pod názvem Equestria Girls: Legend Of Everfree. Bude to již v pořadí 4. film a nebo jak se také spekuluje celý nový seriál. No brzy se to určitě dozvíme.

[Obrázek: Hasbro-Storytelling-And-Content.jpg]