Bronies.cz

Úplná verze: Český dabing!
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Píšu sice pozdě, ale to kvůli toho, že mám stejný názor jako všichni. Kvůli dabingu a i překladu, to prostě nebude skoro nikdo sledovat. Aji na YouTuBe, co koukám na komentáře je tam skoro všechno negativní. A já se jim ani moc nedivím. Titulky jsou lepší, i když dabing je o něco maličko lepší, že vlastně nemusíte číst, ale kvůli takového hrozného dabingu, zůstanu jako asi všichni u zlatých titulek. A mimochodem, mohli si najít o mnohem lepší dabing, lepší překlad [například od vás Ajsmug] a také lepší zpracování. Strašně jim to tam ujíždí. A souhlasím s těmi skoky s překladem. No, prostě... Strašně to obili nebo tak nějak.
(15.12.2011, 15:52)peggydash Napsal(a): [ -> ]Titulky jsou lepší, i když dabing je o něco maličko lepší, že vlastně nemusíte číst, ale kvůli takového hrozného dabingu, zůstanu jako asi všichni u zlatých titulek.

Pochváleni budiž ti, co to sledují v originále bez titulků Rainbowlaugh

(15.12.2011, 15:52)peggydash Napsal(a): [ -> ]A mimochodem, mohli si najít o mnohem lepší dabing, lepší překlad [například od vás Ajsmug] a také lepší zpracování. Strašně jim to tam ujíždí. A souhlasím s těmi skoky s překladem. No, prostě... Strašně to obili nebo tak nějak.

No, berte to z té lepší stránky, ot teď už se to může jen zlepšit, níž už se jít nedá Rainbowlaugh
Tak co, má někdo další díl? Rainbowlaugh
Stojí vůbec někdo o další díly s českým dabingem?
Snad jen malí diváci, kteří sledují Minimax pravidelně, dále možná jejich rodiče a pak ještě lidé co nemají vůbec ani trošku vkusu nebo čeho. Trošku náročnější diváci už si dávno nachystali pochodně a vidle
Jsem docela zvědavý (přestože nejsem masochista) jak dopadne "počeštění" písniček. Rainbowlaugh To budou hity!
Minimálně Giggle at the Ghostie už by mělo být venku Rainbowlaugh
Minimax je nechutný sám o sobě. Už sprasil dabing u G1. Vůbec se divím, že nedostali od Hasbro či té distribuční společnosti zákaz. Totálně to v ČR zabili, pokud to nepředabuje někdo jiný. Zlatá DAVAY (Barandov). Nadával jsem na dabing u G1 (Rozumej ten puvodní na originalních VHS a vysílání okolo roku 1991-93, n eten humáč z Primy), ale proti tomuhle to bylo mistrovské dílo. A Elfy ví jak se teď přemáhám tohle napsat =/
(17.12.2011, 21:38)KRAJKHOUR Napsal(a): [ -> ]Stojí vůbec někdo o další díly s českým dabingem?
jeste aspon druhy dil sem muzes dat
jsem zvedavy jak pinkie zpiva a jak je nadabovana celestia

//a pak jeste az bude 11. dil kvuli Winter Wrap Up pisnicce
Me by docela zajimalo, jak zmrsi Zecoru...Jestli se aspon budou snazit o rymy :>